• Головна
  • На Оболоні у Києві відновили багатоповерхівку, яка постраждала від російської ракети, – ФОТО
14:08, 29 серпня 2022 р.

На Оболоні у Києві відновили багатоповерхівку, яка постраждала від російської ракети, – ФОТО

На Оболоні у Києві відновили багатоповерхівку, яка постраждала від російської ракети, – ФОТО

У Києві відновили будівлю, яка 14 березня зазнала обстрілів російськими ракетами. Наразі ремонтні роботи завершені не повністю.

Фото опублікували в групі "Життя Оболонського Району та Мінського Масиву" у Facebook.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин.

Внаслідок влучання артилерійського снаряду в дев’ятиповерховий житловий будинок на Богатирській, 20, сталось часткове руйнування з 1 по 3 поверхи та загоряння квартир на 3 та 4 поверхах. ДСНСники тоді локалізували пожежу на площі 500 кв.м.

Наразі, пошкоджену частину будинку вдалося відновити. Проте, ремонтні роботи ще тривають. Як пише автор допису, майстри вже почали розміщування утеплювача по всьому фасаду будівлі.

На Оболоні у Києві відновили багатоповерхівку, яка постраждала від російської ракети, – ФОТО , фото-1

Кацапи, ви кого перемогти збираєтесь? Тих, хто відбудовується швидше, ніж ви встигаєте снаряди підвозити? – йдеться у дописі.

Як зазначив автор допису, кожен відновлений будинок чи школа символізує стійкість українців та безперспективність усіх намагань ворога.

В коментарях думки користувачів розділилися, проте більшість схвально поставилася до відбудови пошкодженого житла:

Причини ремонту жахливі. Але маю сказати, що ремонт виглядає дуже круто. Такий апгрейд потрібен вже всім домам в районі, – каже підписниця.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що 14 березня в Києві обстріляли дев'ятиповерховий житловий будинок в Оболонському районі міста. 2 людини загинуло, 3 госпіталізовано до лікарні, 9 особам допомога надана на місці.

Крім того, писали, що в Київській області з бюджету місцевого резервного фонду влада виділить для подолання наслідків війни та відновлення регіону майже 145 мільйонів гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #Оболонь #багатоповерхівка #руйнування #ракета #війна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...