• Головна
  • Міський голова Києва Кличко привітав Україну з Днем Незалежності, – ВІДЕО
11:22, 24 серпня 2022 р.

Міський голова Києва Кличко привітав Україну з Днем Незалежності, – ВІДЕО

Міський голова Києва Кличко привітав Україну з Днем Незалежності, – ВІДЕО

Міський голова Києва Віталій Кличко привітав українців та Україну з Днем Незалежності та наголосив, що наш народ усе подолає та переможе.

Про це ідеться у привітанні з Днем Незалежності України, яке розміщене на сторінці столичному мера у Facebook.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

Друзі! Не такою ми собі уявляли 31 річницю Незалежності України… російський агресор прийшов, щоб знищити нашу державу й українців, - підкреслив мер столиці.

Також очільник столиці наголосив, що український народ здолає будь-які перешкоди та обов‘язково переможе.

Та Україна відважно б’ється за свою землю і свою волю! Ми показали, що не боїмося і не здамося. Показали, як любимо свою країну. Ми все подолаємо, як би складно не було. Ми переможемо! Вірте в себе! Вірте в Україну! З Днем Незалежності!, - наголосив Кличко.

Раніше ми писали про те, що у столиці підняли найбільший прапор країни, який розташований на території Меморіального комплексу «Національний музей історії України у Другій світовій війні» в Києві. В урочистій церемонії підняття синьо-жовтого стяга взяв участь президент України Володимир Зеленський. Стяг підняли у супроводі військового оркестру.

Також розповідали, що цьогоріч українцям доведеться святкувати 31 річницю Дня Незалежності в умовах воєнного стану і під загрозою можливих обстрілів. Напередодні державних свят міська влада закликала киян бути особливо пильними: дотримуватися заходів безпеки, не ігнорувати сигналів повітряної та користуватися захисними спорудами та укриттями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #привітання #День Незалежності #Віталій Кличко #мер Києва
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...