• Головна
  • Купівля криптовалюти без верифікації: чи можливо це на WhiteBIT
Новини компаній
15:00, 22 серпня 2022 р.

Купівля криптовалюти без верифікації: чи можливо це на WhiteBIT

Новини компаній

MQM6i-6eYxG4wdQdvg1x_iUgpNO0AEctRtEua1uTuaWF7iqbhdOsNuCT3mIVXzqomrEbUnGUNo_djoNlU86Rh0rg6X4F3_vq5ewRlaviRK1CzJLORsmI0DginY9P-4ti9dSWO0ot8cVPnxflLHHNsg

Для чого справді потрібна верифікація на криптобіржі та чи можливо/варто без неї? 

Чому потрібно проходити верифікацію?

За даними дослідницького центру Messari, інвестування у віртуальні активи за останні півроку набуло більшої популярності по всьому світу. Експерти повідомляють, що вливання у криптоіндустрію за шість місяців поточного року сягнули річних об'ємів 2021-го і складають більше $30 млрд. 

Таким чином верифікація користувачеві необхідна за кількох причин. Перша - це забезпечення додаткової безпеки власних рахунків на біржі. У ситуації, якщо акаунт буде зламано, криптоінвестор отримує змогу відновити його, отримати кошти назад тощо. Відповідно, якщо біржа криптовалют здійснює верифікацію користувачів, вона бере на себе відповідальність за забезпечення захисту коштів та даних юзерів, що пройшли KYC-перевірку.

Друга –  купити криптовалюту в Україні сьогодні можна цілком легально. Але чи буде легальною ця криптовалюта? Проходження KYC-верифікації зменшує вірогідність того, що у гаманець потрапить “брудна” криптовалюта. Тобто та, яка була помічена у операціях із фінансування тероризму, відмивання коштів тощо. 

Чи можна без верифікації на WhiteBIT?

Для того, щб отримати доступ до торгівлі на біржі, не обов'язково надавати документи, підтверджуючі особу. 

Втім, ще одна причина для проходження верифікації – додаткові можливості. Так, криптовалютна біржа WhiteBIT надає користувачеві, який пройшов підтвердження особи,  можливість виводити з власних біржових рахунків біткоїну (чи еквівленту) у розмірі 100 монет на добу. Крім того, після верифікації стають доступні операції із державними валютами: доларом, гривнею, євро тощо. Що значно спрощує конвертацію і процеси купівлі з банківських рахунків. 

Чи безпечно верифікуватися за допомогою Дія на WhiteBIT?

У березні поточного року WhiteBIT та портал держпослуг Дія провели взаємну інтеграцію. 

Безпеку передачі документів через Дія забезпечує Міністерство цифрової трансформації України, яке орієнтоване на кібербезпеку та її розвиток в сучасних реаліях, та власне біржа криптовалют.

Відповідно, не треба витрачати час на сканування та заповнення документів: достатньо натиснути одну кнопку на сайті біржі, після чого підтвердити передачу документів у додутку Дії. За кілька хвилин верифікація буде підтверджена.

Висновок

До вищезазначених мір платформи прибігають в рамках світових стандартів AML/CFT Policy та відповідно до українського законодавства. Надійні біржі криптовалют наполягають, але не зобов'язують, проходити KYC.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#WhiteBit
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...