• Головна
  • «Моє Місто» - краудфандингова кампанія для соціальних проектів
Новини компаній
09:00, 19 серпня 2022 р.

«Моє Місто» - краудфандингова кампанія для соціальних проектів

Новини компаній
«Моє Місто» -  краудфандингова кампанія для соціальних проектів, фото-1

Всеукраїнський проєкт від Благодійного фонду «Мрію Жити» із забезпечення українських дітей шкільним приладдям «Шкільна Мрія» запустив краудфандингову кампанію на платформі «Моє Місто».

Проєкт направлений на підтримку родин з дітьми шкільного віку. Попри повномасштабну війну, на початку вересня тисячі діточок по всій Україні повинні почати навчання у школах. Однак не всі батьки мають фінансову можливість забезпечити необхідними канцтоварами маленьких українців. Саме цій категорії родин ми хочемо надати допомогу у вигляді наборів із засобами для навчання. Першого червня Благодійний фонд «Мрію Жити» відкрив збір заявок і вже за кілька тижнів, неочікувано для команди, кількість запитів перевищило відмітку у 30 000. На сьогодні, нам вдалося зібрати на 471 шкільних наборів.

Цей проєкт отримав неабиякий розголос серед суспільства, тож наразі необхідна сума для реалізації сягнула позначки у 12 381 350 гривень. Кожен охочий доброчинець може підтримати проєкт – зробивши внесок на комфортну суму у 100, 200, 500 або більше гривень на платформі «Моє Місто».

Тим часом, завдяки активній роботі в рамках цього проєкту платформа «Моє Місто» отримала грант від Nova Ukraine на забезпечення наборами із шкільним приладдям 314 маленьких українців. Втім це лише один з дуже важливих кроків до реалізації мрії тисяч дітей, котрі вже незабаром будуть отримувати освіту в навчальних закладах.

Тож ваш внесок – це одна з цеглин у побудові світлого майбутнього нашої країни!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...