• Головна
  • У Києві поховають акторку Руслану Писанку: де і коли відбудеться церемонія прощання
11:41, 16 серпня 2022 р.

У Києві поховають акторку Руслану Писанку: де і коли відбудеться церемонія прощання

У Києві поховають акторку Руслану Писанку: де і коли відбудеться церемонія прощання

У Києві пройде церемонія прощання із відомою українською акторкою та телеведучою Русланою Писанкою.

Про це повідомив чоловік Писанки Ігор Ісаков.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua" та читайте, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Відома українська актриса Руслана Писанка завжди вирізнялася харизматичністю, яскравістю, вона була переповнена життєвою енергією. Коли Руслана захворіла, вона вирішила нікому не говорити про свою хворобу. Тому відхід із життя актриси став справжнім потрясінням не лише для її шанувальників, а й для колег Писанки.

Тільки після смерті Руслани її чоловік Ігор Ісаков розповів, що у його дружини діагностували агресивну форму раку. Актриса кілька місяців боролася із хворобою в одній із клінік Німеччини, але рак виявився сильнішим.

Оскільки актриса померла в Німеччині, а не в рідній Україні, членами сім’ї було ухвалено рішення кремувати тіло актриси за кордоном, а пізніше провести церемонію прощання на Батьківщині. Через паперову тяганину і всі формальності з моменту смерті Писанки до прощання з нею в Києві пройде трохи більше місяця.

Прощання з зіркою відбудеться 21 серпня о 9 ранку у Києві у Спасо-Преображенському соборі, що за адресою вул. Маршала Конєва, 3-а.

Також чоловік акторки сповістив, що цього ж дня прощатимуться і з мамою Руслани, Діною Василівною. Жінка померла у червні також внаслідок раку.

Прощання й відспівування нашої Русі а також її мами, Діни Василівни, відбудуться в храмі, який дуже подобався Руслані. 9:00 - початок Божественної літургії, близько 11:00 - чин похорону, – повідомив він.

2 серпня з Писанкою попрощалися у місті Кайзерслаутерн, Німеччина. Зауважимо, в Німеччині у Руслани Писанки діагностували рак. Лікарі вже нічого не могли вдіяти, адже хвороба була запущеною та прогресувала. Як відомо, саме у Німеччині зірка провела свої останні дні.

Акторку поховають у Києві на Байковому кладовищі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Писанка пішла з життя 19 липня. Зірці було 56 років.

Крім того ми розповідали про те, що в Києві у Володимирському соборі пройшла церемонія прощання з Героєм України та генеральним директором компанії "Нібулон" Олексієм Вадатурським та його дружиною Раїсою. Обоє загинули 31 липня в Миколаєві під час ракетного обстрілу міста росіянами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #поховання #церемонія прощання #Руслана Писанка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...