• Головна
  • Готуйте теплий одяг та ковдри: мер Києва Віталій Кличко розповів, яким буде цьогорічний опалювальний сезон
11:54, 15 серпня 2022 р.

Готуйте теплий одяг та ковдри: мер Києва Віталій Кличко розповів, яким буде цьогорічний опалювальний сезон

Готуйте теплий одяг та ковдри: мер Києва Віталій Кличко розповів, яким буде цьогорічний опалювальний сезон

Мер Києва Віталій Кличко попередив мешканців столиці, що зима може бути "важкою". Тому мерія готується до всіх можливих сценарії. Також він закликав і киян підготуватися: запастися теплим одягом та ковдрами.

Про це міський голова Києва Віталій Кличко заявив в інтерв‘ю українському виданню.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua". Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

Ми зробимо все можливе та неможливе, що залежить від нас, щоб у будинках було тепло. Але прошу кожного підготувати теплий домашній одяг, теплі ковдри, тому що не виключаємо, що температура в будинках буде на кілька градусів нижче за норму. Норма - 21 градус, а може бути 19 або 18. Можуть бути перебої з електрикою. Сподіваємось і зробимо все для того, щоб цього не було, - сказав Кличко.

Кличко також додав, що на випадок перебоїв з електрикою у Києві є генератори, а якщо не буде газу чи опалення – запаси мазуту.

Крім того, мер заявляє, що місто зможе функціонувати автономно у разі перебоїв. Але дуже короткий час.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Київ активно готується до зими. Попри критичний стан із фінансуванням та постачанням матеріалів, комунальні служби міста планово провели гідравлічні випробування теплових мереж і замінили майже 20 км найбільш аварійних ділянок.

Також повідомляли, що в Києві вже провели гідравлічні випробування на 83% об’єктів — квартальних котельнях, теплоджерелах продуктивністю понад 80 Гкал/год, теплових мережах. Наразі комунальне підприємство "Київтеплоенерго" поступово відновлює роботу низки об’єктів та гаряче водопостачання споживачам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #Віталій Кличко #мер столиці #опалювальний сезон #теплий одяг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...