• Головна
  • Шахраї продали квартиру померлого киянина, - ВІДЕО
12:01, 14 серпня 2022 р.

Шахраї продали квартиру померлого киянина, - ВІДЕО

Шахраї продали квартиру померлого киянина, - ВІДЕО

Столичні правоохорнці викрили 51-річну мешканку Чернігівської області та 46-річного мешканця Вінничини, які від імені померлого киянина підробили договір купівлі-продажу його квартири та продали її.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції.

Так, 51-річна ріелторка дізналася про те, що у померлого киянина залишилася квартира. Видаючи свого спільника за живого власника житла, жінка уклала договір купівлі-продажу вказаного помешкання та продала його за півмільйона гривень. 

Начальник Дарницького управління поліції Олег Гудима розповів, що нова власниця оселі була дуже здивована, коли незабаром на порозі помешкання з’явився спадкоємець з усіма необхідними документами на законну власність житла:

Жінка підшукала покупця нерухомості та, підговоривши свого знайомого представитися живим власником помешкання, від його імені уклала договір купівлі-продажу квартири. Від незаконного продажу чужого житла зловмисники привласнили 504 000 гривень. Фігурантів ми розшукали на території Чернігівської та Вінницької областей, - розповіли в поліції.

За фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 27 , ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України – шахрайство, вчинене у великих розмірах, та за погодженням із окружною прокуратурою шахраям повідомлено про підозру.

Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Наразі суд обрав запобіжний захід у відношенні зловмисників у вигляді домашнього арешту. Досудове розслідування триває.

Аферистам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Раніше ми розповідали, що у Києві прокурори повідомили про підозру адвокату, яка займалась виготовленням підробних документів, за допомогою яких чоловіки призовного віку могли безперешкодно перетнути державний кордон України.

Слідкуйте за оперативними новинами на нашому Telegram-каналі. Тільки перевірена інформація

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини #Київ #сьогодні #Київщина #війна # квартирні шахраї #поліція #нерухомість
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...