• Головна
  • "Небачена Азовсталь": у Києві відкрили фотовиставку на честь захисників Маріуполя
16:19, 13 серпня 2022 р.

"Небачена Азовсталь": у Києві відкрили фотовиставку на честь захисників Маріуполя

Світлина Дмитра Козацького на виставці "Небачена Азовсталь", Фото: Суспільне

Світлина Дмитра Козацького на виставці "Небачена Азовсталь", Фото: Суспільне

У Києві відкрилася благодійна виставка робіт фотографа та керівника пресслужби полку "Азов" Дмитра Козацького( позивний Орест), який нині перебуває у полоні російських військових.

Її організатори - благодійний Фонд Сергія Притули спільно з TNT Agency та ARTLIVE.

Під час виставки, яка триватиме з 12 по 14 серпня, всі охочі зможуть побачити як і вже відомі на увесь світ світлини, так і не бачені досі, розповів організатор заходу Дмитро Дмитренко. Також можна подивитися відео, які захисники Азовсталі надсилали своїм родинам просто з пекла в оточення окупантів.

Світлина Дмитра Козацького, Суспільне

Світлина Дмитра Козацького, Суспільне

Основна мета - зібрати кошти на закупівлю мілітарної допомоги полку "Азов" та нагадати світу про мужність та героїзм оборонців Маріуполя. 

В рамках триденної події відбудеться зустріч-розмова з родичами бійців різних підрозділів з Азовсталі. Прикордонники та бійці територіальної оборони Маріуполя розкажуть історії українських захисників, які досі ніхто не чув.

Азовсталь - це ще не минуле. Це історія, яка триває просто зараз. Захисники Маріуполя досі в російському полоні. Ми не маємо права про них забувати, - нагадують організатори.

Так, напередодні виходу з території Азовсталі, Дмитро Козацький 20 травня опублікував пост, в якому виклав частину своїх фото-робіт. Він закликав поширювати їх та надсилати на всі можливі премії та конкурси. Згодом за серію світлин з Азовсталі, Козацького нагородили спеціальною польською премією Grand Press Photo 2022.

Нагадаємо, що під обстрілами російської артилерії та російськими авіабомбами, українські захисники мужньо тримали оборону понад 80 днів.

Місце і дата: Київ, Тераса "Д12" 14 серпня, 17:00 

Раніше ми розповідали, що у Києві Труханівський острів зібрав небайдужих містян на благодійний марафон під гаслом "Біжу за "Азовсталь".

Слідкуйте за оперативними новинами на нашому Telegram-каналі. Тільки перевірена інформація

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини #Київ #сьогодні #Київщина #війна #"Небачена Азовсталь" #Дмитро Козацький
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...