• Головна
  • Основні різновиди шаф-купе, про які вам слід знати
Новини компаній
15:55, 12 серпня 2022 р.

Основні різновиди шаф-купе, про які вам слід знати

Новини компаній

Сьогодні шафи-купе активно використовуються в інтер'єрах різних квартир. Популярність та затребуваність цих виробів багато в чому пов'язана з їхньою головною перевагою – економією простору завдяки розсувному механізму відкриття та закриття дверей. Шафа купе купити Київ, як і інші міста України, пропонує за прийнятною ціною, тому знайти для себе оптимальну модель зможуть люди з різним бюджетом.

Основні різновиди шаф-купе, про які вам слід знати, фото-1

Що являють собою шафи-купе?

Йдеться про меблі для зберігання речей, головна відмінна риса яких полягає в розсувних дверях. Процес безшумного руху полотен здійснюється за допомогою металевих чи пластмасових роликів.

Вищеописані вироби приваблюють насамперед своїми незаперечними перевагами як:

  • Економія простору. В даному випадку вам не доведеться звільняти місце перед шафою, щоб мати змогу відчиняти двері. Це головна перевага меблів, яка дозволяє розмістити містку систему зберігання навіть у невеликій кімнаті.
  • Місткість. Все завдяки тому, що для зберігання задіяно 100% внутрішнього об'єму меблів.
  • Багатофункціональність. В цих меблях можна зберігати різні речі, починаючи з одягу і закінчуючи книгами або побутовими предметами.

Таким чином, купуючи подібні меблі, можна розраховувати на отримання місткого багатофункціонального виробу, який при цьому не буде займати занадто багато місця в кімнаті.

Популярні види шаф-купе

Шафи-купе доступні у кількох різновидах, кожен з яких має свої особливості. У вбудованих моделей, наприклад, в якості каркаса використовуються стіни зі стелею. Такі конструкції дозволяють вигідно використати кожен сантиметр простору. Вони можуть чудово вписуватися в різні приміщення, починаючи з передпокою та закінчуючи спальнею.

Що стосується напіввбудованих моделей, у них одна бічна стінка аналогічна корпусним конструкціям. Такі вироби ідеально підходять для встановлення у кут. Їх замовляють переважно для передпокою – вільна бічна частина робиться у вигляді відкритих полиць, на які кладуть ключі, аксесуари та інші дрібниці.

Корпусні шафи-купе можуть виступати як окремі меблі, так і частина гарнітура. Вони займають більше місця порівняно зі вбудованими та напіввбудованими варіантами, при цьому є більш надійними.

Основні різновиди шаф-купе, про які вам слід знати, фото-2

Головна перевага кутових моделей полягає в їхній можливості залучення простору, який досить складно використовувати. У кутову частину легко поміщаються вельми габаритні речі у вигляді, лиж, ключок і так далі.

Відносно нещодавно з'явилася ще одна модна модель радіусної форми. Вона характеризується нестандартним фасадом, що має вигляд півсфери. Такий елемент меблів часто стає головним акцентом у кімнаті та привертає до себе увагу, особливо за наявності цікавого дизайну. Однак варто враховувати, що таке рішення підійде виключно для великих кімнат. У маленьких приміщеннях воно забере надто багато простору.

Шафа купе – це універсальні меблі, які доступні в декількох варіантах . Завдяки цьому споживачам стає набагато легше визначитися з оптимальним варіантом для тієї чи іншої кімнати. На сайті roomak.com.ua ви зможете ознайомитися з безліччю різних моделей, подивитися їх фото, прочитати опис, після чого прийняти рішення про покупку. Грамотні менеджери інтернет-магазину Румак завжди готові проконсультувати, докладніше розповісти про умови співробітництва та допомогти з вибором.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...