• Головна
  • У Київській області знесуть понад 5 тисяч будинків, розбитих російськими військовими, – ВІДЕО
15:17, 11 серпня 2022 р.

У Київській області знесуть понад 5 тисяч будинків, розбитих російськими військовими, – ВІДЕО

У Київській області визнали непридатними для проживання 5400 будинків, в яких влучили російські ракети. Їх мають демонтувати.

Про це повідомив голова обласної військової алміністрації Олексій Кулеба.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua" та читайте. Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі.

У регіоні постраждали понад 1000 багатоповерхових і 17 тисяч приватних будівель. Експертні комісії продовжують обстежувати їхній стан і вирішувати, чи споруди підлягають демонтажу або можуть бути відновлені.

Із перших днів деокупації області й до цього моменту триває розбір завалів та вивіз будівельного сміття. До цього процесу залучили працівників ДСНС і волонтерів.

Роботи дуже багато, – сказав Кулеба й закликав усіх охочих, хто має сили й можливості, долучитися до відновлення області.

Нагадаємо, також ми писали, що в місті Ірпінь на Київщині завершують облаштування ще одного модульного містечка для людей, які втратили житло внаслідок бойових дій.

Також повідомляли про те, що в Київській міській державній адміністрації показали, як відбувається процес відновлення багатоповерхового будинку на проспекті Лобановського, який постраждав від ракетного удару окупантів на початку повномасштабного вторгнення росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #демонтаж #будівлі #КОВА #Олексій Кулеба #ворожі обстріли
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...