• Головна
  • До Києва поїздом приїхала голлівудська акторка Джессіка Честейн, - ВІДЕО
18:49, 7 серпня 2022 р.

До Києва поїздом приїхала голлівудська акторка Джессіка Честейн, - ВІДЕО

До Києва поїздом приїхала голлівудська акторка Джессіка Честейн, - ВІДЕО

Сьогодні, 7 серпня, до Києва прибула голлівудська акторка Джессіка Честейн, щоб висловити солідарність з українським народом. Знаменитість приїхала поїздом.

Про це повідомляє Telegram-канал "Суспільні новини".

Зірка вже відвідала дитячу лікарню "Охматдит". Там їй розповіли про роботу медичного центру під час воєнного стану та передали подарунки від малечі. Акторка відвідала дітей із Херсона та Чернігова, які проходять лікування в "Охматдиті".

Після "Охматдиту" Джессіка Честейн збирається відвідати Ірпінь. Окрім того, в артистки запланована зустріч з Президентом України Володимиром Зеленським та головою Офісу Президента Андрієм Єрмаком.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва - 44.ua".

Зазначимо, що Джессіка Честейн - це відома голлівудська акторка. Багато хто її знає за грою у стрічках "Небезпечна гра Слоун", "Марсіанин", "Інтерстеллар" та багатьох інших. Знялася у майже 40 фільмах ("Агент Єва", "Гра Моллі", "Найжорстокіший рік" та інші) та понад 10 серіалах ("Сцени з подружнього життя", "Джордж і Теммі" та інші).

Раніше ми повідомляли про те, що 27 липня міністерка закордонних справ Республіки Словенія Таня Файон відвідала Ірпінь на Київщині та оглянула наслідки російської окупації та агресії у місті. Крім того, голова МЗС поклала квіти до Стіни пам’яті загиблих за Україну та вшанувала пам’ять полеглих.

Крім того, писали, що 2 серпня чинний голова ОБСЄ та міністр закордонних справ Польщі Збіґнєв Рау прибув в України із візитом. Зокрема, дипломат відвідав Бучу на Київщині та відвідав там модульне містечко для українців, котрі внаслідок бойових дій залишилися без домівок. Раніше його передала Польща.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Киэва #новини #візит #зірка #Голлівуд #Джессіка Честейн #Ірпінь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...