• Головна
  • Нічна стрілянина у Києві: нацгвардійці затримали рецидивіста на краденому авто
17:36, 7 серпня 2022 р.

Нічна стрілянина у Києві: нацгвардійці затримали рецидивіста на краденому авто

Нічна стрілянина у Києві: нацгвардійці затримали рецидивіста на краденому авто

У Києві співробітники Нацгвардії зупинили авто, водій якого намагався проскочити блокпост.

Про це повідомили на сторінці Національної гвардії України у Facebook.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua"? Тоді долучайтесь та читайте. Наразі там ми публікуємо ще більше оперативних та важливих новин Києва, регіону та України.

Близько опівночі, під час несення служби на одному з блок-постів міста Києва, військовослужбовці Нацгвардії помітили автомобіль, який на великій швидкості намагався проїхати через блокпост, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на вимогу військовослужбовців водій не зупинився, а натомість наїхав на протитанкові їжаки та засоби для примусової зупинки автотранспорту.

Після двох попереджувальних пострілів, гвардійці відкрили вогонь по автомобілю порушника і тільки це змусило його зупинитися, після чого чоловік покинув транспорт та почав тікати з місця події.

Гвардійці знайшли та затримали правопорушника - ним виявився неодноразово судимий за кримінальні злочини громадянин України, який ймовірно викрав транспортний засіб та намагався знайти сховок на вулицях нічного Києва та, окрім всього іншого, знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

Затриманого було передано слідчо-оперативній групі Нацполіції України для подальшого з'ясування всіх обставин.

Також ми писали про те, що 4 серпня у лісі під Бучею на Київщині затримали групу із 7 чоловіків, яких підозрюють у причетності до ДРГ. За словами військових, затримані не могли пояснити, що вони роблять у чагарниках.

Окрім того, розповідали, що співробітники Служби безпеки України встановили у Києві зловмисника, який допомагав чоловікам призовного віку виїжджати з України без законних на це підстав.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #Нацгвардія #рецидивіст #блокпост #авто #затримання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...