• Головна
  • Мешканці підтоплених будинків на Київщині отримають 20 тисяч гривень на ліквідацію наслідків
15:23, 6 серпня 2022 р.

Мешканці підтоплених будинків на Київщині отримають 20 тисяч гривень на ліквідацію наслідків

Мешканці підтоплених будинків на Київщині отримають 20 тисяч гривень  на ліквідацію наслідків

Мешканці, чиї домогосподарства постраждали від підтоплення річки Ірпінь у Демидові на Київщині отримають по 20 тисяч гривень для ліквідації наслідків повені.

Про це написав голова КОВА Олексій Кулеба.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва - 44.ua". Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин, щоб ви нічого не пропустили та завжди були в курсі.

Постраждалі від підтоплення річки Ірпінь домогосподарства у Демидові отримають по 20 тисяч гривень. Для цього з обласного бюджету Димерській громаді передали 2 млн 400 грн, - інформує Кулеба.

За словами очільник обласної адміністрації, 4 серпня, прийнято рішення щодо виділення постраждалим жителям по 20 тис. гривень через програму соціального захисту населення "Турбота".

Як повідомляє Олексій Кулеба, необхідні ремонтні роботи на шлюзі завершені, а помпова станція почала випомповування води.Так, рівень води вже знизився на 70 сантиметрів, тому вона відступає від приватних домогосподарств.

Зазначимо, що дамба на річці Ірпінь була пошкоджена внаслідок бойових дій, що призвело до понаднормового підняття рівня води, тому у селі Демидів було частково підтоплено близько 100 приватних будинків.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Київщині розпочинаються ремонтні роботи з відновлення підірваної раніше дамби в районі села Демидів Київської області. Військові підірвали дамбу в Козаровичах, щоб зупинити наступ окупантів на столицю.

Крім того, розповідали, що на Київщині розпочинаються ремонтні роботи з відновлення підірваної раніше дамби в районі села Демидів Київської області. Військові підірвали дамбу в Козаровичах, щоб зупинити наступ окупантів на столицю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #дамба #Демидів #відновлення #компенсації #КОВА #Олексій Кулеба
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...