• Головна
  • П’ятий місяць поспіль благодійні організації, волонтери та небайдужі українці об’єднуються, щоб наблизити перемогу
Новини компаній
13:00, 3 серпня 2022 р.

П’ятий місяць поспіль благодійні організації, волонтери та небайдужі українці об’єднуються, щоб наблизити перемогу

Новини компаній

В липні волонтерським центром Асоціації «Залізничні Перевізники України» - президент Сергій Ненько, при координації Печерської районної організації Червоного Хреста в місті Києві - голова Оксана Скрипник, було передано гуманітарну допомогу - продовольчі набори ветеранам та їх сім’ям у співпраці з українською асоціацією ветеранів АТО.

За підтримки МЕТРО Кеш енд Кері Україна – генеральним директором Оленою Вдовиченко, проведено благодійні акції спрямовані на підтримку соціально незахищених верств населення. За час війни передано на благодійність 308 тон продукції різних категорій для центрів, що організовують харчування переселенцям, а також лікарням та притулкам для тварин.

Як зазначив керівник відділу логістики та член волонтерського центру Асоціації «Залізничні Перевізники України» - Олександр Паеранд, протягом війни разом з багатьма організаціями зроблено великий вклад для допомоги населенню. Їх організація була створена в грудні 2021 року і вже з перших днів війни відкрито волонтерський центр, що працює щоденно без вихідних 24/7. Вже зроблено великий обсяг робіт, а ще більше планується зробити.

Асоціація надає підтримку в різних напрямках:

  • забезпечення на безоплатній основі медичними засобами шпиталів;
  • допомога з засобами гігієни, речами першої необхідності Київщини та навколишніх територій;
  • підтримка біженців за кордоном;
  • організація логістики та закупівля автомобілів для перевезення вантажів;
  • допомога родинам, що втратили свої домівки та залишились без житла;
  • забезпечення продуктами харчування зон після окупації та зон бойових дій.

Волонтерський центр Асоціації «Залізничні Перевізники України» надалі буде всіляко допомагати та підтримувати населення України в боротьбі проти агресора. Завдячуючи таким небайдужим людям, як Олександр Паеранд та його команді можемо вірити у світле майбутнє!

П’ятий місяць поспіль благодійні організації, волонтери та небайдужі українці об’єднуються, щоб наблизити перемогу, фото-1

На фото: представник МЕТРО - Олександр Чалапко, керівник відділу логістики, член волонтерського центру Асоціації «Залізничних перевізників України» - Олександр Паеранд та представники Червоного Хреста.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...