• Головна
  • Міський голова Львова Андрій Садовий відвідав Київщину, - ФОТО
12:35, 27 липня 2022 р.

Міський голова Львова Андрій Садовий відвідав Київщину, - ФОТО

Міський голова Львова Андрій Садовий відвідав Київщину, - ФОТО

Міський голова Львова Андрій Садовий завітав до Київської області. Мер відвідав Бучу та Ірпінь, де обговорив із місцевою владою питання щодо допомоги у відновлені пошкодженої інфраструктури.

Про це написав голова КОВА Олексій Кулеба.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва - 44.ua". Там ми публікуємо, ще більше важливих та актуальних новин.

Зустрівся з очільником Львова Андрієм Садовим у військовому містечку Гостомеля. Воно знаходиться поруч з аеропортом “Антонов”, що намагалися захопити окупанти, висадивши тисячний десант. Люди, які тут жили, перші зустріли війну у своїх домівках. Сьогодні містечко зруйноване вщент. Більшість житлових будинків потрібно демонтувати. Також сильно пошкоджена місцева школа, - зазначив очільник обласної військової адміністрації.

Київщину відвідав мер Львова Андрій Садовий, КОВА

Київщину відвідав мер Львова Андрій Садовий, КОВА

Крім того, Андрій Садовий запевнив, що місто Лева відбудує одну зі зруйнованих багатоповерхівок. Також допоможе провести комунікації в модульному містечку, де тимчасово житимуть мешканці Гостомеля, які лишилися без домівок.

Київщину відвідав мер Львова Андрій Садовий, КОВА

Київщину відвідав мер Львова Андрій Садовий, КОВА

Ми цінуємо та вдячні кожному, хто допомагає Київській області відновитися після рашистської окупації. Роботи дуже багато, а часу мало. Саме зараз важлива взаємодія та єднання зусиль. Разом до перемоги, - підсумував Олексій Кулеба.

Про візит мера Андрія Садового написав і голова міста Ірпінь Олександр Маркушин.

Мер Ірпеня зазначив, що завдяки Львівській міськраді, яка надала свої автобуси для перевезення жінок і дітей з Ірпеня до польського кордону, вдалося врятувати мешканців міста.

Мав нагоду особисто подякувати за це Львівському міському голові Андрію Садовому, який завітав до нашого міста. І не лише за це! А й за те, що львів’яни радо відкрили свої домівки, свої серця і дали прихисток тисячам наших земляків, - наголосив Маркушин.

Також мер Ірпеня запевнив, що "Львівводоканал" є надійним партнером у відновленні водомережі міста.

Відвідав Андрій Садовий разом із дружиною Катериною та молодшим сином Антонієм і Бучу Київської області аби не із розповідей журналістів дізнатися про "Бучанську різанину", а поспілкуватися про злочини рашистів безпосередньо на місці, яке назавжди залишиться територією особливого болю для кожного наступного покоління бучанців.

Нагадаємо, раніше ми також писали про те, що 25 липня президент Гватемали Алехандро Джамматтеї відвідав звільнену на початку квітня від російських окупантів територію Київської області. Зокрема, голова іноземної держави побував у Бучі, Бородянці та Ірпені.

Крім того, розповідали, що 23 липня, перед Другим самітом перших леді та джентльменів, дружини Президентів Латвії та Литви Андра Левіте і Діана Науседа відвідали Ірпінь та Бучу на Київщині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #мер Львова #допомога #Андрій Садовий #Буча #Ірпінь #Гостомель #відбудова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...