• Головна
  • Як голівудська режисерка та стилістка змогла зібрати понад півмільйона гривень на допомогу рідному місту Ірпінь
15:21, 25 липня 2022 р.

Як голівудська режисерка та стилістка змогла зібрати понад півмільйона гривень на допомогу рідному місту Ірпінь

Як голівудська режисерка та стилістка змогла зібрати понад півмільйона гривень на допомогу рідному місту Ірпінь

Українка Ірина Терлецька зібрала понад півмільйона гривень на допомогу Україні за допомогою власних ідей.

Дівчина організувала благодійний тур містами США, котрий зараз триває. Першим містом було Чикаго, на благодійному вечорі якого вдалось зібрати 334 050 грн. З яких 259050 грн було відправлено на допомогу 43 сім’ям, котрі найбільше постраждали від російського вторгнення в місті Ірпінь.

Раніше Ірина Терлецька займалась благодійністю й допомогою хворим діткам, з початком війни відразу почала новий напрямок діяльності - допомогу рідному місту Ірпінь.

Відеозвіти Ірина Терлецька регулярно публікує на своїх акаунтах в соц.мережах і ділиться успіхами кампаній. Ірина - уродженка міста Ірпінь, тому ця місія для неї є надважливою - підтримати земляків.Решта коштів була направлена на підтримку ЗСУ.

Всі звітності можна переглянути на сторінці Ірини: 

Ініціативу Ірини Терлецької, а саме благодійний аукціон "Ірпінь - рідне місто", підтримали чимало українських та американських артистів: Міка Ньютон, Василь Бондарчук, Іванна Мелай та багато ін. українських артистів виступили на благодійному аукціоні й заспівали для гостей вечора.

Співведучим вечора був зірка команди V.I.P Тернопіль - Віктор Гевко. Також багацько українських співаків записали свої відео в підтримку україни й заспівали по відео для гостей.

Як голівудська режисерка та стилістка змогла зібрати понад півмільйона гривень на допомогу рідному місту Ірпінь, фото-1

Зібрані кошти з благодійного туру направлені на допомогу сім’ям з рідного міста Ірини, а також на відновлення 8 будинків в м. Ірпінь. Наразі відправлена фінансова допомога всім сім’ям.

Було зібрано 8.635$, завдяки цьому ми змогли принести допомогу 43 сім'ям з міста Ірпінь та 2,500$ на ЗСУ

"Я рада, що благодійний аукціон "Ірпінь-рідне місто" вдався. Вдячна Богу та кожному, хто був причетний до збору", - ділиться Ірина.

Серед запрошений гостей була неймовірна кількість людей з української діаспори в штаті Іллінойс, представники компаній, благодійні партнери, представники ЗМІ.Генеральним партнером благодійного аукціону виступила компанія Gulfstream Logistics.

Як голівудська режисерка та стилістка змогла зібрати понад півмільйона гривень на допомогу рідному місту Ірпінь, фото-2

Суть аукціону "Ірпінь - рідне місто" полягала в тому, що різні компанії виставляли лоти на продаж, кошти з яких згодом були відправлені на допомогу сім’ям з м. Ірпінь. Так, один із тортиків українського бренду Mary Berry було продано за 1500 дол.

Як голівудська режисерка та стилістка змогла зібрати понад півмільйона гривень на допомогу рідному місту Ірпінь, фото-3

До подій благодійного туру Ірина разом з подругою-перукаркою Ольгою Банарь організували б’юті дні в Лос-Анджелесі. Подібні події плануються і надалі.

Ми з подругою-стилісткою вийшли працювати в салон, зробили афіші про збір коштів і що всі будуть направлені на допомогу моєму рідному місту Ірпінь і просто робили свою роботу якнайкраще. Ми робили укладки, стрижки та інші зачіски і таки змогли зібрати навіть більше ніж планували, - розповідає Ірина.

Загалом вдалось зібрати 563490 грн й повністю закрити потреби 78 сімей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини #Київ #сьогодні #Київщина #війна # Ірина Терлецька #Ірпінь #допомога
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...