• Головна
  • У Шевченківському районі столиці з’явився "Канадський сквер"
20:54, 14 липня 2022 р.

У Шевченківському районі столиці з’явився "Канадський сквер"

У Шевченківському районі столиці з’явився "Канадський сквер"

Зеленій зоні на вулиці Костьольній у Шевченківському районі присвоїли назву "Канадський сквер" на знак підтримки дружніх взаємовідносин між народами Канади та України. Таке рішення прийняла сьогодні на пленарному засіданні більшість депутатів Київради.

Дружба та співробітництво України і Канади з кожним днем укріплюється, зазначили в міськраді та подякували канадським партнерам за сталу підтримку на дипломатичному фронті, а також надану гуманітарну допомогу.

Сьогодні ми не просто присвоюємо назву скверу, ми зміцнюємо наші дружні зв’язки. Протистояти ворогу українцям допомагають міжнародні організації та уряди демократичних країн. Міцні зв’язки між народами не розірвуться, допоки ми лишаємось вірними ідеалам свободи. Київ відкрито засвідчує свою дружбу та подальшу співпрацю з Канадою, – сказав заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко.

Він додав, що "Канадський сквер" є красивою та облаштованою зеленою зоною, в якій мешканці щоденно проводять вільний час.

Таож сьогодні депутати Київради схвалили рішення про створення ландшафтного заказника "Протасів Яр". Підтримали таке рішення 85 депутатів.

Читайте також: Депутати Київради підтримали створення у столиці військового кладовища

Слідкуйте за оперативними новинами на нашому Telegram-каналі. Тільки перевірена інформація 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини #Київ #сьогодні #Київщина #війна #Канадський сквер #КМДА #Кличко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...