• Головна
  • Які картини за номерами підходять для дітей різного віку
Новини компаній
15:00, 13 липня 2022 р.

Які картини за номерами підходять для дітей різного віку

Новини компаній

Розфарбовувати люблять усі школярі та дошкільнята. Хлопчики та дівчатка іноді вже у 3 роки можуть спробувати розфарбовувати картини за номерами акриловими фарбами, які є повністю безпечними. У цьому віці діти люблять грати квітами, а в Brushme можна знайти варіанти, які підійдуть для найменших - https://brushme.com.ua/ua/catalog/kartiny-po-nomeram/dlya-detej/.

Картини по номерах швидко розвиває базові навички малювання, їх легко розфарбовувати, а в результаті ви отримаєте гарну ілюстрацію, яку можна повісити на стіну. Також у ранньому віці набір Brushme стимулюватиме логічне мислення, навчить дитину співвідносити цифри на полотні з цифрами на баночках. Хобі розвиває посидючість та творче мислення. Цей вид рукоділля також позитивно впливає на психіку, заспокоює і розслаблює в цей непростий для всіх нас час.

З найменшими художниками рекомендується бути поруч у процесі розмальовування, щоб підказувати, як мити пензлик, змінюючи кольори і не виходити за нумеровані кордони.

Які картини за номерами підходять для дітей різного віку, фото-1

Забарвлення для дошкільнят

Для дітей 5-6 років картини за номерами завжди цікаве заняття. Головне вибирати набір, який відповідає віку, щоб дитина з ним швидко впоралася та отримала результат, яким можна прикрасити кімнату, а не розтягувала цей процес на рік. Сюжети для цього віку можуть бути з:

  • добрими персонажами улюблених мультфільмів;
  • милими тваринами, як правило, мультяшними;
  • машинами;
  • простими односкладовими візерунками.

Процес малювання не повинен бути для дитини обов'язковим, він повинен дарувати приємні враження та позитивні емоції.

Щоб було легше зрозуміти, що розкреслено на полотні, орієнтуйтеся на мініатюру зображення, вона є на коробці. Процес малювання стимулює ті відділи мозку, які відповідають за обробку інформації, тренує нас знаходити нестандартні варіанти вирішення завдань. Так малювання розвиває креативне мислення.

Які картини за номерами підходять для дітей різного віку, фото-2

Картина за номерами – креативні рішення

Користь креативного мислення недооцінена, воно насправді впливає набагато більше сфер, ніж можна було припустити. Розвиток креативності потрібний не тільки у творчій сфері, він допомагає дітям налагоджувати соціальні контакти, розвиває логіку, впевненість у собі. Діти з добре розвиненим креативним мисленням швидше адаптуються та легше переносять стресові ситуації.

У молодших дошкільнят малювання розвиватиме дрібну моторику рук. Головне вибирайте сюжет і рівень складності набору той, який малюку легко освоїтиме.

Особливості картин за номерами для дітей

Набір, який відповідає віку, буде повністю посильний для вашої дитини. Якщо картину за номерами підібрано правильно, дитина швидко з нею впорається і не закине в процесі. На полотнах, які призначені для дошкільнят зображення із досить великими фрагментами. Це зроблено для зручності розфарбовування дитиною, менше шансів вилізти за межі та стомитися. При цьому в результаті картина все одно виглядає дуже привабливо, адже акрилові фарби нагадують масляні по консистенції, і такий шедевр чудово виглядатиме вдома.

Які картини за номерами підходять для дітей різного віку, фото-3

Ідеальний подарунок для дітей різного віку

Набори можна купувати на подарунок дітям, це завжди безпрограшний варіант для хлопчиків та дівчаток. До того ж, дослідження в галузі психології та нейробіології показали як малювання допомагає розвивати фокус уваги та впливати позитивно на згадку. Концентрація на однотипних ділянках картини тренує увагу, допомагає вчитися утримувати увагу до необхідного.

Дитячий набір для малювання відповідає віку. Рекомендується всім малюкам, які розрізняють цифри. У набір входять три зручні пензлики та нешкідлива гіпоалергенна акрилова фарба різних кольорів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...