• Головна
  • Прострілюються кулями, не витримують уламків: у Києві чоловік продавав волонтерам неякісні бронежилети для ЗСУ, – ФОТО
13:29, 25 червня 2022 р.

Прострілюються кулями, не витримують уламків: у Києві чоловік продавав волонтерам неякісні бронежилети для ЗСУ, – ФОТО

Прострілюються кулями, не витримують уламків: у Києві чоловік продавав волонтерам неякісні бронежилети для ЗСУ, – ФОТО

У Києві правоохоронці затримали місцевого мешканця, який збував волонтерам неякісні бронежилети для Збройних сил України. За один такий бронежилет підозрюваний отримував від 10 до 16 тисяч гривень.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Відомо, що підозрюваний організував збут неякісних бронежилетів у тому числі представникам волонтерських організацій, які займаються допомогою ЗСУ. Зокрема, через соціальні мережі та месенджери чоловік з посередниками рекламували продаж бронежилетів, які відносяться до 5 класу захисту та начебто містять бронепластини з високоякісної заводської сталі.

Насправді елементи захисту були виготовлені кустарним способом з використанням низькоякісних металевих пластин, що не відповідають заявленим стандартам якості, прострілюються кулями та неефективні навіть від уламків, – зазначають у прокуратурі.

За кожен такий бронежилет чоловіки отримували від 10 до 16 тис. грн.

Наразі правоохоронці затримали організатора шахрайської схеми. Підозрюваному обрано запобіжний захід.

Тривають невідкладні слідчі дії для встановлення всіх обставин протиправної діяльності та притягнення до відповідальності осіб, які до неї причетні.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua". Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин Києва, області та України.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві затримали 42-річного росіянина, який приховував своє громадянство. Також чоловік змінював місця проживання, користувався різними автівками та носив форму військового формування.

Крім того, ми повідомляли, що в Києві правоохоронці затримали співвласника волонтерської організації, який продавав фіктивні документи, які дозволяли військовозобов'язаним перетинати державний кордон.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #бронежилети #кримінал #поліція #неякісний товар
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...