• Головна
  • На Київ насуваються грози, – Укргідрометцентр
17:29, 20 червня 2022 р.

На Київ насуваються грози, – Укргідрометцентр

На Київ насуваються грози, – Укргідрометцентр

У Києві вдень 21 червня погіршиться погода. Синоптики прогнозують грози та швальний вітер. Про це повідомляє пресслужба КМДА із покликанням на спеціалістів Українського гідрометцентру.

У міській адміністрації нагадують киянам, що під час грози слід закрити вікна та не підходити до них, не братися за металеві вхідні двері. У разі сильного вітру рекомендується щільно закрити вікна, а на вулиці – триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач, дерев, а також не паркувати поряд із ними автотранспорт.

Крім того, у КМДА повідомили, що у столиці під час грози на місцях можливих підтоплень дорожньої мережі чергуватиме спецтехніка комунальної корпорації "Київавтодор".

У разі падіння дерев або гілок під час травмування людей киян закликали негайно інформувати екстрені служби за телефонами: 101або 103.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua". Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин Києва, області та України.

Також ми повідомляли про те, що мешканцям Києва розказали, які парки та сквери все ще залишаються небезпечними для прогулянок.

Крім того, ми писали, що в Києві військова адміністрація заборонила використання піротехнічних виробів, гучної музики, співу, колонок тощо. Такі заходи вжиті через те, що на фоні війни та гучних звуків, громадяни відчувають страх та паніку. Про це йдеться в повідомленні Київської міської військової адміністрації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #грози #Укргідрометцентр #непогода #КМДА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...