• Головна
  • Мер Києва Віталій Кличко отримає престижну премію за мужність
18:58, 15 червня 2022 р.

Мер Києва Віталій Кличко отримає престижну премію за мужність

Мер Києва Віталій Кличко отримає престижну премію за мужність

Меру Києва Віталію Кличку присудили міжнародну премію Артура Еша за мужність. Про це повідомляє американське видання "The Hill".

"Цю нагороду вручають представникам спорту за діяльність, яка виходить за межі спорту і істотно впливає на світ", - наголошується в повідомленні.

Зазначається, що заслуга перед країною належить і брату мера Києва, Володимиру Кличко. Адже брати Клички надихнули інших чемпіонів-боксерів, таких як Олександр Усик, повернутися до рідної країни, щоби також приєднатися до батальйонів самооборони.

Сам Кличко сприйняв цю нагороду як визнання мужності українського народу, який понад три місяці героїчно протистоїть російському агресору.

"Це нагорода для кожного, хто захищає незалежність та свободу України", – наголосив Кличко.

До слова, премія Артура Еша за мужність – одна з найпрестижніших нагород. Раніше вона була присуджена, зокрема, Мухаммеду Алі та Нельсону Манделі.

Вручення премії ESPY за високі досягнення в спорті присуджується щороку провідним спортсменам і командам, а також за кращі досягнення впродовж року, що минає. Нагороди вручаються за номінаціями в окремих видах спорту та їхніх категоріях, і не обмежуються суто спортивними досягненнями.

Раніше ми розповідали, що в Києві перейменують школу №2 ім. Д. Карбишева на честь героя України авіаційної ескадрильї 40 бригади тактичної авіації, В’ячеслава Єрка, який загинув в авіаційному бою над Києвом 24 лютого.

Також читайте: У Києві пропонують створити військове кладовище: що про нього відомо

Це наш Telegram. Приєднуйтеся до нашої спільноти, аби разом наближати перемогу. Там ми швидко публікуємо найважливіші новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини #Київ #сьогодні #Київщина #війна #Кличко #премія за мужність
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...