• Головна
  • У Києві рятувальники з озера дістали тіло потопельника, – ФОТО
15:44, 14 червня 2022 р.

У Києві рятувальники з озера дістали тіло потопельника, – ФОТО

У Києві рятувальники з озера дістали тіло потопельника, – ФОТО

13 червня у Голосіївському районі Києва рятувальники виявили в озері Дідорівка утопленика. Тіло загиблогочоловіка знаходилося за 10 метрів від берега на триметровій глибині.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у м. Київ.

За інформацією рятувальників, до них надійшло повідомлення про те, що на озері Дідорівка Голосіївського району плавав чоловік, а потім зник з поля зору і довго не з'являється.

По прибуттю на місце події, було проведено пошукові роботи та встановлено, що на відстані 10 метрів від берега озера на глибині 3-х метрів знаходиться тіло чоловіка. Рятувальники за допомогою водолазно-рятувального обладнання доставили тіло чоловіка 1985 року народження на берег та передали слідчо-оперативній групі, – розповіли у ДСНС.

Столичні рятувальники дістали з озера тіло чоловіка

Ще більше важливих та актуальних новин ми публікуємо оперативно на нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва - 44.ua". Долучайтесь та читайте, щоб бути в курсі всіх подій Києва, області та України.

Причини та обставини того, що сталося, будуть встановлювати правоохоронні органи.

Крім того, ми повідомляли про те, що на Київщині знайшли ще одне масове захоронення закатованих та розстріляних мирних мешканців. Його виявили на позиціях солдатів російської федерації поряд із селом Мироцьке, Бучанського району. Про це повідомили в поліції Київської області.

Також писали, що в Святошинському районі столиці в одній із багатоповерхівок виникла пожежа, яка забрала життя 32-річного чоловіка. Загоряння сталося на 4-му поверсі 12-ти поверхового житлового будинку. Прибувши на місце події, рятувальники відразу ж приступили до евакуації мешканців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #ДСНС #потопельник #рятувальники #вода #озеро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...