• Головна
  • На війні загинув боєць із Фастівщини Євген Хмара: прощатися з героєм будуть в Києві
17:19, 13 червня 2022 р.

На війні загинув боєць із Фастівщини Євген Хмара: прощатися з героєм будуть в Києві

На війні загинув боєць із Фастівщини Євген Хмара: прощатися з героєм будуть в Києві

9 червня під час виконання бойового завдання загинув борівчанин, військовослужбовець 73-го морського центру спеціальних операцій України Євген Хмара. Чоловіку було 42 роки.

Український захисник народився в селищі Борова 1979 року, там проживав та навчався. Був активним, веселим та щирим.

Під час революції Гідності вступив до Козацької сотні. Після початку російсько-української війни відразу відправився боронити рідну землю. Усі 8 років був на передовій, а в ті короткі періоди, коли повертався додому, завжди організовував молодь та актив селища – займався громадською роботою.

З 2014 він на фронті. Його любов до рідної землі, до України, його відданість і відповідальність викликали повагу, - написала однокласниця Євгена, журналістка Наталя Дмитренко.

Жінка розповіла, що на Київщині не було жодної дівчини, яка ним не захоплювалась.

У ті прекрасні роки він мав чудову здатність ставитися до всіх по-дружньому. Ви ж знаєте яким сегрегованим є підліткове середовище. Для Женьки не було різниці, чи це перша красуня, чи сіра мишка - він для кожної мав чарівну посмішку і рівне ставлення. Власне, ця здатність найбільше мене в ньому захоплювала, - зізналася Наталя.

Герой України Євген Хмара

Герой України Євген Хмара

За словами близьких та рідних, Євген завжди вирізнявся чіткою проукраїнською позицією. Ще наприкінці 80-х на даху будинку його батьків у одних із перших у селищі замайорів український прапор. В захисника залишилася дружина Ганна та двоє дітей - син Олесь і донька Даринка.

В останню путь бійця проведуть в Києві в Храмі Різдва Христового, вул. Поштова Площа 2. Прощальна панахида відбудеться 14 червня об 11.00. Орієнтовно о 13:00-13:00 прощання із Євгеном Хмарою відбудеться на Центральній площі у Боровій.

Редакція 44.ua висловлює щирі співчуття родині загиблого. Вічна пам’ять герою і низький уклін воїну за віддане життя заради Перемоги!

Раніше ми розповідали, що на війні проти російських окупантів загинув офіцер, військовослужбовець та військовий журналіст Олексій Чубашев. Він був автором програми "Рекрут UA", керував "Армія FM" та Військовим телебаченням України.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал. Оперативно про найважливіше. Тільки перевірені новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини #Київ #сьогодні #Київщина #війна # Захисник України #Євген Хмара
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...