• Головна
  • У київському метро Вєрка Сердючка та Ніно Катамадзе виступили з благодійним концертом
16:08, 11 червня 2022 р.

У київському метро Вєрка Сердючка та Ніно Катамадзе виступили з благодійним концертом

У київському метро Вєрка Сердючка та Ніно Катамадзе виступили з благодійним концертом

Вперше після початку війни в Україні Вєрка Сердючка заспівала на концерті у київському метро разом із грузинською співачкою Ніно Катамадзе

Відео з виступу з'явилися на фан-сторінці Сердючки у соціальних мережах, передає 044

Джазова співачка Ніно Катамадзе приїхала до Києва, щоб підтримати українців. Виконавиця дала концерт на одній із станцій столичного метро.

Приєдналася до грузинської співачки й зірка українського шоубізнесу Вєрка Сердючка. Для артиста цей виступ став першим після початку повномасштабного російського вторгнення до України.

"Подякували нашим військовим, МВС, ДСНС, робітникам метрополітену, залізничникам, волонтерам, медикам. Завдяки ВАМ країна тримається! Перемога буде наша! Слава Україні", - написав Андрій Данилко в своєму Instagram після виступу.

На сцені станції метро "Майдан Незалежності" Сердючка виконала легендарну "Геть з України, москаль некрасівий" та хіт "Євробачення-2007" – Russia, goodbуе, який спочатку мав назву Dancing Lasha Tumbai.

Ніно Катамадзе також здивувала публіку своїм виконанням української пісні "Чорнобривці". Версія від грузинської джазової співачки вийшла дуже пронизливою, також концерт Катамадзе розпочала із знаменитої мелодії Мирослава Скорика.

Нагадаємо, раніше ми писали часник гурту "Kalush Orchestra" Ігор Діденчук прибув до Києва поїздом "Івано-Франківськ-Київ", який нині має назву "Стефанія-Експрес", на честь переможної пісні у конкурсі "Євробачення-2022", та одразу зіграв для шанувальників на сопілці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#підтримка #концерт #військові. Вєрка Сердючка #люди #допомога
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...