• Головна
  • Провокація окупантів: росіяни розсилають фейкові повідомлення про повторний наступ на Київщину, - ЗСУ
18:34, 9 червня 2022 р.

Провокація окупантів: росіяни розсилають фейкові повідомлення про повторний наступ на Київщину, - ЗСУ

Фото: Радіо Свобода

Фото: Радіо Свобода

Головне управління стратегічних комунікацій ЗСУ зафіксувало фейкову розсилку текстових повідомлень, у яких йдеться про можливий повторний наступ агресора у Київській області.

Так, в фейкових повідомленнях йдеться про те, що вже найближчими днями ворог готує висадку десанту в Гостомелі. І нібито планує це зробити з 10 по 15 червня.

Провокація окупантів: росіяни розсилають фейкові повідомлення про повторний наступ на Київщину, - ЗСУ, фото-1

В Стратком ЗСУ зазначають, що у такий спосіб ворог намагається посіяти паніку серед населення міст України, які були звільнені від окупації, тож закликають не піддаватися на провокації.

Збройні Сили України пильно стежать за діями російської армії на кордонах, контролюють ситуацію і завжди готові до можливої повторної зустрічі з російськими окупантами, - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу Олексій Громов заявив, що російські окупанти можуть спробувати здійснити повторний наступ на Київ. Адже Київ й досі залишається для них головною ціллю. Мовляв, рашисти планують створити тут нове державне утворення та включити його до складу рф.

В той же час, за словами голови КМВА Миколи Жирнова, для повторного наступу потрібно створити велике угрупування військ, а для цього потрібен час на підготовку особового складу, озброєння військовою техніку та матеріально-технічних засобів. У сьогоднішніх умовах раптово або за короткий термін цього здійснити неможливо.

Це наш Telegram. Приєднуйтеся до нашої спільноти, аби разом наближати перемогу. Там ми швидко публікуємо найважливіші новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини #Київ #сьогодні #Київщина #війна #наступ на Київщину #фейк #фейкові повідомлення
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...