• Головна
  • На порушників чекає штраф: київська влада закликала водіїв пропускати “швидкі” та авто з гуманітарними вантажами
16:24, 8 червня 2022 р.

На порушників чекає штраф: київська влада закликала водіїв пропускати “швидкі” та авто з гуманітарними вантажами

Міська влада Києва в черговий раз закликала водіїв пропускати карети швидкої допомоги, автівки рятувальників та поліцейських. Крім того, просять звільняти смугу для автомобілів, що перевозять гуманітарні вантажі.

Про це повідомляє прес-служба КМДА, з посиланням на першого заступника голови КМДА Миколу Поворозника.

Інакше за недотримання правил на порушників чекає штраф.

Міська влада закликає водіїв пропускали машини поліції, "швидкої" та рятувальників та автомобілі, які перевозять гуманітарні вантажі. Водії або пішоходи, які порушують це правило, несуть відповідальність за адміністративне правопорушення у вигляді штрафу 680 гривень, – зазначив Поворозник.

Ще більше актуальних новин в нашому Telegram-каналі. Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливу інформацію.

Також чиновник нагадав, що згідно з правилами дорожнього руху, необхідно поступатися дорогою спецтранспорту із увімкненими синіми проблисковими маячками та звуковим сигналом.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві на сьогодні зареєстровано 66 тисяч внутрішньо-переміщених осіб. Найбільше через вторгнення армії рф приїхало переїхало мешканців з Донецької, Луганської та Київської областей. А найчастіше переселенці реєструються у Святошинському, Деснянському та Дарницькому районах столиці. Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації із посиланням на першого заступника голови КМДА Миколу Поворозника.

Окрім того, писали, що поліцейські Києва патрулюють зони відпочинку громадян та проводять інформаційну роботу з відпочиваючими. Так, правоохоронці розповідають киянам, які вже масово відпочивають на пляжах, що перебувати тут поки небезпечно. Адже у таких місцевостях можуть зберігатися боєприпаси, які ще не розірвалися - мінометні міни, артилерійські снаряди різних калібрів, касети з ракет та інші вибухонебезпечні предмети.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #КМДА #Микола Поворозник #штраф #водії #спецавтівки #швидка #поліція #проблискові маячки #гуманітарний вантаж
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...