• Головна
  • Південна Корея допоможе у відновленні Київської області: перша азіатська делегація відвідала Бучу та Ірпінь, – ФОТО, ВІДЕО
13:06, 6 червня 2022 р.

Південна Корея допоможе у відновленні Київської області: перша азіатська делегація відвідала Бучу та Ірпінь, – ФОТО, ВІДЕО

Південна Корея допоможе у відновленні Київської області: перша азіатська делегація відвідала Бучу та Ірпінь, – ФОТО, ВІДЕО

5 червня у Київську область приїхала делегація з парламенту Республіки Корея на чолі з головою правлячої партії Лі Джун Соком. Дипломати відвідали зруйновані Бучу та Ірпінь, а також зазначили про те, що допоможуть Україні у відновленні регіону.

Про це повідомила пресслужба Київської обласної військової адміністрації з посиланням на голову КОВА Олексія Кулебу.

Київщину відвідала корейська делегація, КОВА

Київщину відвідала корейська делегація, КОВА

За словами голови КОВА, делегація з парламенту Республіки Корея відвідали місця поховань жертв геноциду у Бучі та оглянули зруйновані житлові квартали в Ірпені. Також було обговорено напрями співпраці та спільні проекти у рамках відновлення Київської області.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва - 44.ua": там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин Києва, регіону та України.

Київщину відвідала корейська делегаціяКиївщину відвідала корейська делегація

Обговорили напрямки співпраці та спільні проєкти в рамках відновлення Київщини після російської навали. Дякуємо нашим закордонним партнерам за всебічну підтримку - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Посол Франції в Україні Етьєн де Понсен відвідав Гостомель на Київщині, де після початку повномасштабного вторгнення армії рф 24 лютого точилися жорстокі бої. Про це дипломат повідомив у Twitter.

Крім того, ми повідомляли, що Президентка Словаччини Зузана Чапутова відвідала Ірпінь та Бородянку на Київщині. Високопосадовиця була вражена руйнуваннями та заявила, що коли цей кошмар закінчиться, Україна знову зацвіте. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #делегація #іноземці #корейська делегація #відновлення #Буча #Ірпінь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...