• Головна
  • Обстріл Києва: стало відомо, звідки росіяни випустили ракети по столиці
12:07, 5 червня 2022 р.

Обстріл Києва: стало відомо, звідки росіяни випустили ракети по столиці

Фото: Facebook Повітряних Сил ЗСУ

Фото: Facebook Повітряних Сил ЗСУ

Сьогодні 5 червня, близько 6 години ранку, ворог випустив декілька ракет у напрямку Києва. Кілька "прильотів" було зафіксовано в Дніпровському на Дарницькому районах. Одну ворожу ракету знищило ППО над Обухівським районом.

За попередніми даними рашисти здійснили пуски ракет з літаків Ту-95 з акваторії Каспійського моря.

Про це розповіли в Повітряних Силах ЗСУ.

Близько 06.00 військовослужбовцями підрозділу зенітних ракетних військ повітряного командування "Центр" їх було виявлено та обстріляно - знищена одна крилата ракета. Не нехтуйте попередженнями про небезпеку у повітрі! Б’ємо ворога надалі! - сказано в повідомленні.

В Генштабі повідомили, що окупанти завдали ракетних та авіаційних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури у Києві. 

Обстріл Києва: стало відомо, звідки росіяни випустили ракети по столиці, фото-1

Тим часом, в мережі з'явилися наслідки влучання ворожих ракет. Так, з Володимирської гірки видно густий стовп диму, який стоїть над лівим берегом столиці. Киян закликали закрити вікна і утриматись від прогулянок на вулиці.

Раніше ми розповідали, що близько 6 ранку ворог здійснив обстріл територій поблизу Броварів, повідомляв мер Ігор Сапожко.

Також писали, що російська крилата ракета, яку запустили по Києву, пролетіла критично низько над Південноукраїнською АЕС, яка знаходиться на Миколаївщині. В Енергоатомі заявили, що росія вчинила черговий акт ядерного тероризму.

Це наш Telegram. Приєднуйтеся до нашої спільноти, аби разом наближати перемогу. Там ми швидко публікуємо найважливіші новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новости #Киев #сегодня #ДТП #полиция #Повітряні Сили ЗСУ #ворожа ракета # ППО збило ракету
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...