• Головна
  • Всі блокпости, які наразі встановлені в Києві, продовжать роботу, - начальник Нацполіції Києва
14:46, 3 червня 2022 р.

Всі блокпости, які наразі встановлені в Києві, продовжать роботу, - начальник Нацполіції Києва

Всі блокпости, які наразі встановлені в Києві, продовжать роботу, - начальник Нацполіції Києва

У Києві не будуть прибирати блокпости і вони продовжать свою роботу. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції України в м. Київ Іван Вигівський.

За даними поліцейського, з початку воєнного стану київські правоохоронці на блокпостах та вулицях столиці перевірили 386 187 транспортних засобів, з них вісім перебували у розшуку.

Поліцейськими встановлено 747 170 осіб, з яких 46 перебували у розшуку. Окрім цього, правоохоронці відкрили 167 кримінальних провадження за посягання на територіальну цілісність України, державну зраду, колабораційну діяльність, диверсію, – додав Іван Вигівський.

Ще більше актуальних новин в нашому Telegram-каналі. Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливу інформацію про Київ, регіон та Україну.

Крім того, правоохоронець заявив, що з 24 лютого поточного року на спецлінію 102 Головного управління Національної поліції у м. Києві надійшло від громадян 201 004 повідомлення різного характеру. Зокрема з них 21389 викликів щодо підозрілих осіб, 8793 - злочини проти Національної безпеки та 229 стосовно можливих диверсійно-розвідувальних груп. Кожне звернення опрацьовувалось та передавалось в роботу профільній службі.

Також Іван Вигівський повідомив, що попри спокійну обстановку у столиці, у жодному разі не можна говорити про повернення до звичайного мирного життя, адже ворог продовжує наступ на сусідні області.

Якщо говорити, про ситуацію станом на сьогодні, то звичайно у Києві значно спокійніше. Втім робота щодо виявлення диверсійних груп та колаборантів триває постійно. Хочу зазначити, що серед мешканців міст України досі багато прихильників "руського миру". Ми робимо усе можливе, аби виявити цих злочинців, адже ніхто не повинен уникнути відповідальності. Спільно зі Службою безпеки України нами вже виявлено понад 20 диверсійно-розвідувальних груп, - зазначив правоохоронець.

Раніше ми писали про те, що десятьом військовослужбовцям армії рф, які розграбували майно цивільного населення Бучанської міської територіальної громади Київської області, повідомлено про підозру у порушенні законів та звичаїв війни.

Також ми повідомляли, що голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба повідомив про посилення комендантської години, оскільки в регіоні діють диверсійно-розвідувальні групи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #Нацполіція #правоохоронці #Іван Вигівський #блокпости #перевірка авто #диверсійні групиєї
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...