• Головна
  • У Києві відбудеться 29-й благодійний "Пробіг під каштанами": як стати учасником
17:18, 18 травня 2022 р.

У Києві відбудеться 29-й благодійний "Пробіг під каштанами": як стати учасником

27-й "Пробіг під каштанами". Фото: The Village

27-й "Пробіг під каштанами". Фото: The Village

29 травня 2022 року відбудеться 29-й "Пробіг під каштанами". Цьогоріч благодійники можуть вийти на символічний старт із будь-якого безпечного куточка України та світу протягом 29 травня.

Мета заходу – збір коштів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України, а також об’єднання українців для взаємопідтримки. Організатори закликають учасників виходити на прогулянку чи пробіжку і знаходити на своєму маршруті листок чи цвіт каштана (або ж намалювати його).

У 2022 році "Пробіг під каштанами" об’єднає українців по всьому світу заради добра, взаємопідтримки та допомоги дітям. Попри все, 29 травня, у день Києва, кожен може у будь-який зручний час та в будь-якому безпечному місці подолати символічні 5 км.

Як долучитися до 29-го Пробігу?

Зареєструйтеся на сайті probig.in.ua.

Під час реєстрації – зробіть благодійний внесок 250 грн. Кількість реєстрацій – необмежена. Останній день реєстрації – 29 травня.

Зареєстровані учасники можуть роздрукувати номерок, вписати до нього своє ім’я, місто, країну або номер реєстрації, і 29 травня вийти на прогулянку чи пробіжку в безпечному місці.

Сторінка реєстрації багатомовна, тож долучитися до Пробігу і допомогти Центру дитячої кардіології та кардіохірургії можуть також іноземці. 

Організатори закликають долучатися до Пробігу родиною, із друзями та знайомими заради відчуття об’єднання та взаємопідтримки.

"Пробіг під каштанами" – це спортивно-благодійний захід, який відбувається щорічно у День Києва – в останню неділю травня, починаючи з 1993 року. Торік у заході взяли участь понад 10 тисяч людей та понад 100 корпоративних команд.

Вас може зацікавити: Квіткову композицію за мотивами легендарної марки втілили на "Лівобережній" у Києві, - ФОТО

Це наш Telegram. Приєднуйтеся до нашої спільноти, аби разом наближати перемогу. Там ми швидко публікуємо найважливіші новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини #Київ #сьогодні #Київщина #війна #"Пробіг під каштанами" #благодійний забіг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...