• Головна
  • Життя обірвав ворожий постріл: у Києві попрощались із журналістом та військовим Олександром Маховим, - ФОТО
16:53, 9 травня 2022 р.

Життя обірвав ворожий постріл: у Києві попрощались із журналістом та військовим Олександром Маховим, - ФОТО

Життя обірвав ворожий постріл: у Києві попрощались із журналістом та військовим Олександром Маховим, - ФОТО

9 травня у Києві попрощалися з загиблим журналістом та українським військовим Олександром Маховим. Життя захисника обірвав ворожий обстріл на фронті 4 травня під Ізюмом. 36-річного Олександра провели в останню дорогу в Михайлівському золотоверхому соборі Києва, а поховали полеглого воїна на Берковецькому кладовищі.

Про це повідомляє Суспільне.

На церемонію прощання було близько сотні людей - рідні, колеги-журналісти та військовослужбовці-побратими прийшли вшанувати пам'ять журналіста та подякувати йому за його мужність та силу.

У Києві попрощалися із журналістом Олександром Маховим, Суспільне

У Києві попрощалися із журналістом Олександром Маховим, Суспільне

Ще більше актуальних новин в нашому Telegram-каналі. Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливу інформацію.

Це чоловік, який завжди відповідав за свої слова, який пішов захищати нас, який був дуже добрим. І взагалі коли починаєш говорити, що "був" це, м'яко кажучи, не вкладається в голові... Саша – герой, – сказав журналіст Артем Джепко.

Колишній співробітник Олександра – Владислав Смолянець згадував репортажі Махова з його рідного, проте окупованого Луганська. Саме тому Олександр пішов воювати, аби звільнити від загарбника рідну землю.

Нагадаємо, що 4 травня повідомили, що Махова – не стало. За інформацією президента Зеленського, журналіст загинув на Харківщині, у боях під Ізюмом.

Олександр ще 24 лютого написав, що йде воювати. Його підрозділ самовіддано боронив Україну поблизу міста Ізюм. Але ворожі обстріли обірвали життя сильного та мужнього українського воїна.

Зазначимо, що Олександр Махов народився у Луганську, а жив у Києві. У квітні журналісту виповнилося 36 років. Був військовим кореспондентом. Багато років працював на каналах "Україна" та "Україна24", "Дом" та "UA", висвітлював події на передовій. Також він описував те, що відбувається на війні в підкасті "Воєнкор".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #Олександр Махов #поховання #військовий #журналіст
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...