• Головна
  • Мав одну ціль - показувати правду: у Києві простилися з загиблим фотографом Максом Левіним, - ФОТО
15:51, 4 квітня 2022 р.

Мав одну ціль - показувати правду: у Києві простилися з загиблим фотографом Максом Левіним, - ФОТО

Мав одну ціль - показувати правду: у Києві простилися з загиблим фотографом Максом Левіним, - ФОТО

Сьогодні, 4 квітня, у Києві простилися з відомим українським фотографом та документалістом Максом Левіним, який загинув у Київській області. Попрощатися із Левіним пройшло понад 60 людей.

Про це повідомляє Суспільне.

Прощання із Максом Левіним

У нього була одна ціль — показувати правду. Для нього це був поклик і це була частина його. Була така історія на війні. Фотограф знімав війну і для того, щоб був хороший кадр, попросив хлопців, щоб вони зробили якийсь вибух йому в кадрі, щоб це виглядало емоційно. Макса це вразило. Він тоді написав статтю, що так не має бути. Бо якщо є правда, то є правда, - згадувала про Левіна режисерка Лариса Артюгіна.

Прощання із Максом Левіним

Артюгіна також сказала, вона та її колеги мають на меті зробити стрічку про Іловайськ, де будуть використані й матеріали Левіна.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу. Там ми публікуємо важливу та актуальну інформації про Київ, область та Україну.

Говорила з Максом про те, що в нього є останній кадр перед виходом. Тобто стоїть колона, яка має рушити. І в цій колоні ніхто не знає, що це їх останні хвилини. І він це зафільмував, зафіксував на фото. І потім коли вони пройшли оцю чорну діру він ще зробив на телефон один кадр, - згадала режисерка події 2014 року на Донбасі.

Прощання із Максом Левіним

Згадувала про Макса Левіна і його подруга Юлія:

Макс прекрасна людина і він за своє життя зробив дуже багато всього хорошого в абсолютно різних сферах. Він, наприклад, і за охорону природи. Він зробив великий сюжет про Свидовець, там де планували побудувати курорт гірськолижній, у нього був такий нестандартний проєкт по захисту прав батьків. Він батько чотирьох дітей...

Прощання із Максом Левіним

Раніше ми писали про те, що поліція знайшла Левіна 1 квітня у районі села Гута Межигірська на Київщині. Він загинув від осколкового поранення в голову.

Окрім цього, ми повідомляли, що з території Київської області наразі вивезено 410 тіл вбитих мирних мешканців, 140 оглянуто прокурорами та іншими фахівцями. Паралельно відбувається робота з місцевим населенням, пошук свідків, потерпілих, збирання фото- та відеодоказів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #Макс Левін #прощання #вбивство #війна #фотограф #військові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...