• Головна
  • В Києві триває посилена комендантська година. Міська влада назвала головні правила
12:01, 16 березня 2022 р.

В Києві триває посилена комендантська година. Міська влада назвала головні правила

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник нагадав, що сьогодні в Києві діє посилена комендантська година, яка почалась вчора, о 20:00, і буде тривати до завтра (17 березня), 7 ранку.

Тобто, сьогодні виходити не можна навіть вдень. Міська рада вирішила оголосити про головні правила. Без спецперепусток заборонено пересування містом, а також рух автівок без перепусток. Виняток, коли можна виходити — щоб прослідувати до укриття під час повітряної тривоги. 

Комендантська година в Києві, Фото: Рівне 1

Комендантська година в Києві, Фото: Рівне 1

Цивільних, які вийшли в комендантську годину, будуть вважати учасниками ворожих ДРГ. Правила також розповсюджуються на представників ЗМІ. Пересуватись журналістам заборонено навіть за акредитації від ЗСУ. Можна тільки представникам силового блоку, або зі спеціальною перепусткою, отриманою раніше.

Нагадуємо, що під час комендантської години не працюють магазини, аптеки, громадський транспорт тощо

Працюють комунальні служби, лікарні та "швидка", критична інфраструктура за перепустками. Підпишиться на наш телеграм-канал.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Києва #комендантська_година #ситуація_в_Києві #магазини_в_Києві #аптеки_в_Києві #КМДА #комендантська_година_в_Києві #комендантська_година_ЗМІ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...