• Головна
  • В Київському ТРЦ «Караван OUTLET» проходить презентація арт інсталяцій українських митців.
Новини компаній
09:00, 26 січня 2022 р.

В Київському ТРЦ «Караван OUTLET» проходить презентація арт інсталяцій українських митців.

Новини компаній

В суботу 22-го січня, в рамках арт-проєкту «Рік мистецтва в «Каравані», компанія DCH I&RE що здійснює управління торгово-розважальними центрами  «Караван OUTLET» в Києві, ТРЦ «Караван» в Харкові та Дніпрі, у партнерстві з агенцією культурного менеджменту Port.agency, - презентували вже другу просторову інсталяцію в галереях ТРЦ в Києві за адресою вул. Лугова 12. 

Даний проєкт став прикладом колаборації між бізнесом та мистецтвом, коли бренд транслює власні цінності та комунікує з аудиторію, залучаючи до співпраці сучасних молодих українських митців.

Головна ідея проекту за допомоги сучасного мистецтва звернутися до аудиторії з рефлексією про вічні цінності - дбайливе ставлення до навколишнього середовища, чуйність та увагу один до одного.

Перша робота під назвою «Ніжність» була презентована в галереях ТРЦ «Караван OUTLET» в грудні, вона виконана відомим українським автором Аноном Логовим. На реалізацію цього артоб’єкту використано 200 кг металу та 10 км кольорових кантів. Антон Логов, відомий в Україні та закордоном учасник виставок сучасного мистецтва, також працює із живописом, скульптурою, відеоартом і перформансом. За словами автора, «Ніжність» уособлює взаємодію та ніжні відносини між чоловіком і жінкою, матір’ю та дитиною, людиною та рослиною. В такий спосіб митець спонукає гостей «Каравану» розмірковувати на тему любові та гармонії з навколишнім світом. 

Друга робота - «Кит», виконана Євгенієй Примаченко, 22-го січня її урочисто презентували в одній із галерей торгово-розважального центру. Інсталяція складається, з масштабних символів «Х» та «0», що втілюють зрозумілі всім протилежності: плюс та мінус, чоловіче та жіноче, початок та кінець. ЇЇ довжина майже 7 метрів, завширшки 2 метри та 2,5 метрів висотою. Композиція цих символів — заклик автора задуматись про пошуки інших шляхів існування та взаємодії з навколишнім середовищем.

Зимовий сезон сучасного українського мистецтва в ТРЦ «Караван» буде закінчено роботою Василини Буряник «Карусель», яку художниця збиратиме із скляних «кісток», тонкого, мов епідерміс, матеріалу та побутового сміття. Ця інсталяція – роздуми автора на тему що таке життя та яким воно є зараз?

Нагадаємо, що всі три інсталяції, стали фіналістами національного конкурсу, скульптури OPEN ART, проведеного влітку серед 97 проектів українських митців.  

В день відкриття другої інсталяції, в ТРЦ «Караван OUTLET» лунала жива музика, гостей розважали творчими майстер-класами, танцювальними та театральними постановами.  

Інформаційна довідка

 Компанія DCH I&RE з 2013 року здійснює професійне управління об'єктами у сфері комерційної нерухомості. На сьогоднішній день, портфель компанії включає три функціонуючі торгово-розважальні комплекси «Караван OUTLET» у Києві, ТРЦ Караван у Харкові та Дніпрі. Компанія DCH I&RE входить до девелоперського напрямку багатогалузевого холдингу DCH Олександра Ярославського.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...