• Головна
  • Витончене кольє від GUZEMA Fine Jewelry
Новини компаній
17:15, 25 січня 2022 р.

Витончене кольє від GUZEMA Fine Jewelry

Новини компаній

Доповніть свій зимовий образ кольє ручної роботи від талановитих майстрів GUZEMA Fine Jewelry. Ми створили наші прикраси такими, що пасуватимуть до будь-якого вашого настрою. Доповнять ваші повсякденні та святкові образи, додадуть їм елегантності та вишуканості.

Витончене кольє від GUZEMA Fine Jewelry, фото-1

GUZEMA Fine Jewelry – це сучасність, мінімалістичний стиль, увага до кожної деталі, турбота про якість та оригінальність колекцій. Кожен знайде прикрасу для себе, що стане не просто аксесуаром, а зможе бути сімейною цінністю, адже у каталозі є вироби у золоті, прикраси з діамантами, а деякі навіть доповнені текстильними елементами.

Серед виробів неабиякою популярністю користуються кольє, адже це універсальні аксесуари, що пасують кожному образу. Різноманіття кольє дозволить вам обрати найкраще:

  • Кольє трансформери,
  • Ланцюжки
  • Чокери,
  • Кольє з натуральним дорогоцінним та напівдорогоцінним камінням,
  • Підвіски,
  • Кулони-секрети.

Кожна прикраса має особливий лаконічний дизайн. Ви будете ловити на собі погляди коханого, подруг, колег та інших небайдужих до краси та вишуканості людей.

Важливе місце в нашій колекції займає кольє «Charity Chain». Воно виконане з білого та жовтого золота. Ланцюжок доповнений маленькими клюшками з важливими написами: «LOVE», «BELIEVE», «PRAY», «SHARE», «HELP». Обираючи це кольє для себе чи на подарунок, знайте, що ви зробили свій внесок у життя маленьких діток, що потребують операції на серці, адже всі виручені кошти від продажу кольє «Charity Chain» ми переводимо на рахунок благодійного фонду "Твоя опора".

Найвища якість, індивідуальний підхід та вишуканий стиль – це золоті правила бренду. А ще – відмінний сервіс. Кожен клієнт отримує безстрокову гарантію та може скористатися послугою чистки та полірування виробів безкоштовно, коли це буде необхідно.

Придбайте прикраси для себе, для своєї мами та бабусі, для донечок, сестричок, коханих у шоурумі, або замовляйте онлайн.

Доставка може бути здійснена поштою у будь-який куточок України, а також нашим кур’єром в межах Києва.

Якщо ви вирішили подарувати прикраси, але не можете визначитися, ідеальним рішенням стане подарунковий сертифікат. Він матиме особливий дизайн та нестиме святковий настрій. З цим сертифікатом ваша близька людина зможе завітати в шоурум для особистого знайомства з брендом та підбору свого подарунку. Подарунковий сертифікат діє 1 рік. Відтак свято можна створити у будь-який день.

Facebook

Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...