• Головна
  • «Гуманітарні Емірати»: як в ОАЕ відстоюють загальнолюдські цінності і допомагають у скрутні часи людям із різних країн світу
Новини компаній
17:00, 1 грудня 2021 р.

«Гуманітарні Емірати»: як в ОАЕ відстоюють загальнолюдські цінності і допомагають у скрутні часи людям із різних країн світу

Новини компаній
«Гуманітарні Емірати»: як в ОАЕ відстоюють загальнолюдські цінності і допомагають у скрутні часи людям із різних країн світу

Об'єднані Арабські Емірати продовжують реалізовувати безліч гуманітарних проектів, реагують на кризи, включаючи пандемію та надають допомогу сім'ям біженців, насамперед – жінкам, дітям та людям похилого віку, які потребують захисту та підтримки з різних країн світу.

Гуманітарні цінності жителів Об'єднаних Арабських Еміратів

Багата держава Перської затоки використовує відкритий гуманітарний підхід та прославляє загальнолюдські цінності. Культурна та етнічна різноманітність величезна, вона надихає та сприяє консолідації підходу, відкритого для інших культур, із закликом відстоювати право на життя, свободу, турботу про близьких.

Ні для кого не секрет, що тут високий рівень життя, водночас в ОАЕ знають, що ділитися і віддавати - набагато важливіше, ніж просто насолоджуватися комфортом. Ось чому влада Еміратів завжди говорила "так" на будь-які прохання про послуги, допомогу. Це гуманітарні рейси, пожертвування, допомога міжнародним організаціям, що дозволяє реагувати на будь-які надзвичайні ситуації, кризи в глобальному масштабі.

При цьому в ОАЕ зберігається місцева національна ідентичність, а відкритий політичний та культурний підхід підносить людські цінності, визнані світовою спільнотою. Це вимагає вжиття заходів, створення інститутів, які практикують політику та реалізують плани, що відображають цю тенденцію. Це питання, безперечно, потребує виділення бюджетних коштів та надання величезних можливостей для створення таких установ.

За даними офіційного інформаційного агентства WAM, обсяг іноземної допомоги, наданої ОАЕ в період з 2010 по 2021 рік, становив близько 206 млрд. дирхамів, що еквівалентно 56,14 млрд. доларів США.

Допомога біженцям, гуманітарні міста та місія Абу-Дабі

Коли китайська влада закрила місто Ухань, як епіцентр спалаху коронавірусу, десятки тисяч не резидентів не змогли залишити місто і повернутися до своїх країн, особливо громадяни бідних країн. На той час в Об'єднаних Арабських Еміратах почали вживати практичних заходів для надання допомоги людям, які опинилися у скрутному становищі з різних країн, і змогли в рекордні терміни побудувати інтегроване місто в Абу-Дабі з житловими, обслуговуючими та розважальними центрами. Повітряний флот національної компанії ОАЕ взяв на себе місію з перевезення людей з Китаю до нового міста, щоб прийняти людей та забезпечити їм підтримку в очікуванні відповідних умов для повернення на батьківщину.

ОАЕ відіграли глобальну роль після того, як бойовики Талібану вторглися до столиці Афганістану Кабул, а законний афганський уряд та влада зникли. Бійцям руху вдалося здійснити вторгнення за короткий термін. Іноземні жителі та працівники міжнародних організацій не змогли покинути країну до того, як її захопили, і десятки тисяч афганських громадян, які воліли залишити свою батьківщину через побоювання нової ситуації, також не змогли цього зробити.

Організації та структури ОАЕ продемонстрували згуртованість і здатність швидко впоратися зі ситуацією, що склалася, і змогли в рекордно короткі терміни евакуювати понад 40 000 афганців та іноземців різних національностей, включаючи громадян і дипломатів з Франції, Великобританії, Америки, Нової Зеландії, Іспанії, Латвії, Мексики та інших країн

Місія Абу-Дабі не обмежувалася лише евакуацією, але перевищила її. Загалом прийняли дев'ять тисяч афганських громадян, які воліли покинути свою батьківщину, а не залишатися під владою талібів.

Влада Абу-Дабі відкрила місто «Гуманітарні Емірати» для афганців, які залишають свою батьківщину для тимчасового проживання, і надали їм гідні умови для існування.

В ОАЕ прагнуть завжди нагадувати, що протягнути руку допомоги – це не просто політичний обов'язок, це втілення людських цінностей та принципів, які вони прагнуть закріпити на практиці.

Виконання цих гуманітарних ролей дозволяє державі відігравати ключову роль та обслужити приблизно дві третини населення світу, що забезпечує збалансовану міжнародну присутність.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ОАЕ #Гуманітарні Емірати #люди #допомага #країна #цінності
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...