• Головна
  • Андріївський узвіз святкує День народження!
Новини компаній
13:00, 2 вересня 2021 р.

Андріївський узвіз святкує День народження!

Новини компаній

Андріївський узвіз запрошує відсвяткувати День народження разом!

11-12 вересня Андріївський узвіз традиційно відсвяткує День народження! Саме в ці дні улюблене місце киян та гостей міста перетвориться на платформу креативної свободи, де пройде Фестиваль вуличних мистецтв. Лише у нас найбільша сцена – 7000 м2 та наймасштабніше сімейне свято! Тут сміливо поєднаються в собі циркове, театральне, музичне, візуальне та кіномистецтво. Запрошуємо всіх поринути у закулісний світ мистецтва та разом стати творцем свята!

Цьогоріч у фестивалі братимуть участь відомі мистецькі колективи, які завітають на святкування з різних куточків України. Також приєднаються соло-артисти з ексклюзивною програмою саме до Дня народження Андріївського узвозу.

Андріївський узвіз – динамічний простір, де зустрічаються відчуття абсолютної свободи та об'єктивної реальності тенденції світового мистецтва і, звісно, індивідуальність кожного. Вже четвертий рік ми проводимо фестиваль вуличного мистецтва та перетворюємо найважливішу вулицю-символ Києва в дивовижний і казковий театр під відкритим небом. У цьому році вперше до нас доєдналися міжнародні партнери - Міжнародний жіночій клуб Києва IWCK. Тому наші гості зможуть ознайомитися й з культурою та мистецтвом інших країн.

Андріївський узвіз святкує День народження! , фото-1

Наразі ми переживаємо часи, коли всі заходи проводяться онлайн. Люди дуже сумують за теплою атмосферою та звичайним спілкуванням. Ми, безумно, будемо дотримуватися всіх протиепідемічних заходів. Обіцяємо, що кожний наш гість залишиться задоволеним, адже ми будемо дарувати щастя, радість та добро, саме те, що не вистачає кожному із нас. Отже, долучайтесь до нашого свята та підтримуйте розвиток мистецтва на українському Монмарті, - розповіла головний організатор Тетяна Митрофанова.

Під час Фестивалю будуть діяти декілька зон:

  • Музична зона: концерт оркестру із 50 музикантів Київського академічного Театру оперети на балконі Андріївської церкви; гра на незвичних музичних інструментах, таких як ханг; дитячий Ансамбль «Зернятко» виступить на сходинках Андріївської церкви з піснею «З днем народження, Андріївський» та деякими новинками репертуару; неймовірна музична екскурсія Андріївським узвозом від хорової Капела ім. Л.Ревуцького пройде одразу після урочистого відкриття свята: 9-ть пісень у виконанні 35 красенів-чоловіків, котрі допоможуть по-справжньому оживити вулицю та розпочати фестиваль; хедлайнер - музична формація НУМЕР482.
  • Дитяча зона: фото-зони від партнерів, театральні вистави для дітей, танцювальні та музикальні майстер-класи.
  • Парад масок від Марини Лапи: на вас чекає найбільший парад неперевершених масок прямісінько із Венеції. Маски від Марини Лапи є в приватних колекціях України, Італії, Шотландії.
  • Сольні творчі виступи: мистецтво повинно бути почуте, тільки тоді воно має сенс! На Дні народженні кожен матиме змогу прочитати власні вірші – ми вислухаємо всіх! А вуличні артисти проявлять себе та покажуть міні-шоу з індивідуально розробленою програмою. Кожен зможе стати частиною наших вистав.
Андріївський узвіз святкує День народження! , фото-2

Також впродовж двох днів вас також будуть розважати: Moana Hula Studio із своїми гавайськими танцями, справжнє іспанське свято-феєрія – El Сentro Ucraniano-Español «Escuela flamenca» із палкою атмосферою танцю фламенко та співом під гітару з кастаньєтами. Для гостей свята буде представлена вистава «У Києві, на Подолі.., або Гдє Ві сохнітє бєльйо?» від Театру української традиції «Дзеркало», безкоштовні екскурсії в Київський академічний театр «КОЛЕСО». Окрім цього, на свято завітає Студія естрадно-духової музики «Сувенір» (50 дітей) із музичною ходою від Арки Дружби Народів до кінця Андріївського узвозу, а також багато інших сюпризів.

11-12 ВЕРЕСНЯ з 13:00 до 22:00.

Вхід, як завжди, вільний.

Свято організовує: громадська організація «Андріївський узвіз»

Фестиваль відбуватиметься за підтримки: Голови Київської Міської Державної Адміністрації та Департаменту культури Київської міської державної адміністрації

Наші партнери: АО Фармак, UKRSIBBANK, Чернігівське, KAC GROUP, Міжнародний жіночій клуб Києва IWCK, Lora Shen, Zarina, Rotary club Kiev, Евразия, SAGA development, ТОВ Фундація захисту культурного надбання, City One Development, Морозиво Рудь, SkyPark, Вавілон.

Партнери та учасники Свята: бутік-готель Воздвиженський, FILM.UA, Музей Булгакова, Музей Однієї Вулиці, Музей-майстерня Кавалерідзе, Карась арт-галерея, Київський академічний Театр оперети, Київський академічний театр «Колесо», Театр на Подолі, Театр юного актора, Київський академічний театр Українського фольклору «Берегиня», Театру української традиції «Дзеркало», Театр імпровізації «Чорний квадрат», ДНЗ «Академія Щастя «ЛІПКІДЗ», Super школа, головна київська ресторація «За двома Зайцями», Солом‘янська броварня, Львівська Реберня, Львівська майстерня шоколаду, П‘яна вишня, BaguetteCafe, Всеукраїнська асоціація гідів, Чорнобиль тур, Школа акторського мистецтва Splash, МузБат.

Більше інформації та програма на сторінці у Фесбуці: https://www.facebook.com/andriyivsky.uzviz та сайті: http://andriyivskiyuzviz.kiev.ua/



Святкуймо День народження улюбленого Андріївського узвозу разом!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...