• Головна
  • Оренда індивідуальних сейфів у Києві – як захистити заощадження від злодіїв
Новини компаній
09:00, 7 липня 2021 р.

Оренда індивідуальних сейфів у Києві – як захистити заощадження від злодіїв

Новини компаній

У розпал відпусток багато хто бажає помандрувати або хоча б з’їздити на море. Вирушаючи у подорож, необхідно взяти з собою відповідні речі, зокрема документи та гроші. Але забрати з собою всю готівку було б необачливо, тож виникає питання – куди дівати решту коштів, залишаючи квартиру без нагляду?

Саме так нещодавно сталося з одним із мешканців Києва, який поїхав у відпустку. Зловмисник, потрапивши у квартиру, звісно, почав шукати гроші – те, що легко винести, не привертаючи уваги. Проте його спіткала невдача, готівки у помешканні не знайшлося, бо господар, як потім виявилося, зберігає цінні речі у банку, орендуючи сейф. Поки злодій шукав готівку, встигла приїхати поліція, яка й провела затримання. Оренда індивідуальних сейфів у Києві – це ефективний захист заощаджень під час довгострокових поїздок. Втім, перебуваючи на роботі цілий день, теж можна стати жертвою пограбування. Тому, маючи цінні речі, зокрема готівку, краще подбати про їх надійне зберігання. В цьому жителям столиці допоможе «АСВІО БАНК», який вже понад 30 років працює на українському ринку та має бездоганну репутацію. З клієнтом укладається договір про надання відповідних послуг завдяки чому орендатор сейфу отримує гарантію того, що його заощадження будуть під охороною. Чому банківська скринька краще за депозитний рахунок Деякі люди розглядають депозит, як альтернативу скриньці. Проте це різні речі. Так, банківська скринька не приносить прибуток на відміну від депозиту. Але вона має певні суттєві переваги:

У випадку форс-мажору, наприклад, війни чи дефолту в країні, банк може заморозити рахунок, згідно з рішенням НБУ, і зняти гроші буде проблемою. В той же час, все, що зберігається у сейфі, можна забрати в будь-яку хвилину;

  • Не кожна людина має бажання розбиратися в умовах відкриття депозитного рахунку, тим більше, що з деяких депозитів готівку неможна забирати певний час. Це накладає деякі обмеження, особливо, коли гроші знадобились терміново;
  • У скриньці можна зберігати не тільки гроші, на відміну від депозитного рахунку, але й будь-які цінні речі – акції, коштовності, документи тощо. 

Окремо варто сказати за конфіденційність. Безумовно, існує банківська таємниця, проте в деякихвипадках банк зобов’язаний надати всі данні щодо клієнтів відповідним органам. Тобто по запиту будь-хто з працівників контролюючих органів має можливість взнати всю необхідну інформацію про вкладників. У випадку із сейфом навіть працівники банку не знають, що там зберігається. Але важливо пам’ятати, що є речі, заборонені для зберігання – наркотичні та подібні до них речовини, зброя, легкозаймисті, токсичні та вибухові речовини, предмети, які вилучені з цивільного обігу та інше. Детально про це можна дізнатись під час укладення договору.

Де орендувати банківський сейф?

Існує міф, що чим більший банк, тим він надійніший. Це зовсім не так. «АСВІО БАНК», маючи всі можливості для розширення, відмовився від цієї ідеї, дбаючи про безпеку своїх клієнтів. Бо розширення – то потенційний ризик. Натомість дана установа зосередилась на якості послуг для юридичних та фізичних осіб. Завдяки цьому, замовляючи послуги оренди скриньок у Києві, клієнт може розраховувати на:

  • Гарантію безпеки та конфіденційності;
  • Швидке вирішення будь-яких питань;
  • Фінансову стабільність;
  • Індивідуальний підхід.

Крім того, варто відмітити високоякісний сервіс надання послуг. Орендатор, або його представник, має доступ до сейфу які працюють до 20:00 год. з доступом 365 днів на рік. Щоб оцінити вартість майна, можна звернутися до експерта банку, скористатись спеціальним обладнанням для швидкого рахунку купюр і перевірки їх на справжність.

Докладніша інформація доступна на офіційному сайті Банку https://www.asviobank.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...