Новини компаній
17:00, 17 травня 2021 р.

«Інші» повертаються!

Новини компаній

 20 травня (20:00), 21 травня (20:00), 22 травня (17:00 та 19:00),

23 травня (17:00 та 19:00), 26 травня (20:00), 27 травня (20:00),

28 травня (20:00), 29 травня (19:00), 30 травня (19:00)

«Інші» повертаються!, фото-1

Після вимушеної паузи у зв’язку з локдауном на сцену зали TEATROOM Національного палацу мистецтв «Україна» знову повернулося циркове шоу «ІНШІ»

Перший виступ артистів, шоу яких вразило навіть вибагливого столичного глядача, відбувся під час вручення нагород 10-ї ювілейної Національної музичної премії YUNA-2021. Вісім артистів шоу «ІНШІ» блискуче виступили з відомим виконавцем Євгеном Хмарою під його композицію Event horizon.

Відео з церемонії YUNA-2021 - Євген Хмара та шоу ІНШІ:

«ІНШІ» – симбіоз цирку, театру музики та хореографії. Це шоу екстра-класу. Високий рівень майстерності досягається ще й тому, що 15 українських артистів, які взяли в ньому участь, - майстри міжнародного рівня, які повернулися на батьківщину через ковідний карантин на запрошення автора ідеї та художнього керівника шоу Сергія Пермана. Раніше їх можна було побачити лише в Cirque du Soleil та інших всесвітньовідомих шоу по всьому світу - в Америці, Європі та Азії.

«IНШІ» - циркова космоопера. Модерність, технологізм – вражаючий віджеїнг, система іспанських дзеркал із спеціальним напиленням (вперше в Україні!), рухливі кола, плунжер, мультимедійний екран - як один з головних візуальних ефектів. З космічної безодні на глядача рухаються міріади зірок. Білі костюми і білястий грим на обличчях роблять артистів схожими на інопланетян з фантастичних фільмів. Пропливають крізь зоряне марево знайомі планети: Венера, Марс, Сатурн. Відчуття невагомості, яке народжують космічні панорами, посилюється артистами, циркові номери яких органічно продовжують ілюзію польоту. І все це відбувається під чарівні мелодії електронної музики.

Найкращі українські циркові артисти - еквілібристи, акробати, жонглери, пілоніст, хулахуп, колесо Сіра - покажуть ІНШИЙ ЦИРК. ІНШИЙ ЗМІСТ. ІНШИЙ ПОГЛЯД.

Режисер-постановник та художник-постановник - Володимир Кошовий

Режисер-постановник - Роман Хафізов

Вартість квитків: від 500 грн.

Замовлення квитків тут: https://palace-ukraine.com/teatroom/#rec270809184 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...