• Головна
  • Поради від маркет-моллу Даринок: як мінімально відчувати обмеження у сфері покупок
Партнерский материал
09:00, 25 березня 2021 р.

Поради від маркет-моллу Даринок: як мінімально відчувати обмеження у сфері покупок

Партнерский материал

До 9 квітня на території Києва та Київської області введені нові карантинні обмеження. Під закриття потрапили усі магазині, що продають непродовольчі групи товарів, а це означає, що одяг, взуття, аксесуари тепер придбати не так просто. Це може спричиняти неабиякий дискомфорт, адже наразі саме період зміни температур і багатьом може знадобитись оновлення гардеробу. Неможливість весняного шопінгу неабияк може вплинути на настрій, який незмінно потребує обновок. Що ж робити у такій ситуації і як не втрачати оптимізму та гарного настрою? Все просто, ми підготували для вас обширний гайд по маркет-моллу з магазинами у яких можна здійснити покупки онлайн, аби створити для себе весінній лук та хизуватись ним по дорозі до продуктового. Отже погнали на екскурсію!

Сектор «ВЕСІЛЛЯ»

У Vizzara допоможуть підібрати усі необхідні весільні аксесуари, уBELIK’S, ДІМ НАРЕЧЕНОЇ, RICA BRIDE, RUSLAN&LYUDMILA - обов’язково знайдеться «та сама» сукня для нареченої та її подружок, ну а наречений зможе знайти свій вишуканий образ у WEST-FASHION.

Поради від маркет-моллу Даринок: як мінімально відчувати обмеження у сфері покупок, фото-1

Фото магазину Vizzara

Сектор «ВЗУТТЯ»

Те, чого ніколи не буває забагато, жіноче взуття, можна з легкістю обрати в одному з онлайн шопів - DSN, BOMOND, TUTO VZUTO. Якщо ж бажаєте обрати з широкого асортименту і чоловічого і жіночого взуття то вам до магазинів PERSONAGE, JRL UNITED BRANDS, VIVAT, BLIZZARINI & BASCONI, BADURA, SOLEMATE, RIEKER.

Поради від маркет-моллу Даринок: як мінімально відчувати обмеження у сфері покупок, фото-2

Фото магазину JRL UNITED BRANDS

Аби залишатись у формі та здійснювати забіги на сусідському шкільному стадіоні вам точно знадобиться якісне спортивне взуття, яке можна знайти у SPORT COLORS, МИР КРОССОВОК.

Сектор «ОДЯГ»

Не полишаючи тему спорту пропонуємо не тільки взути ніжки, а й підібрати для себе спортивний одяг та харчування у BELOK.UA. Для спортивних малюків магазин JOMA стане вірним другом та помічником.

Здійснюючи сімейний шопінг точно варто завітати до магазину ТЕРИТОРІЯ МІНІМАЛЬНИХ ЦІН, де можна оновити гардероб з ніг до голови. Чоловічі костюми та кежуал стиль на кожен день у великому асортименті знайдете у SANTORYO та VOYAGE/СARDUCCI . Стильні куртки та інший верхній одяг жінки можуть обрати у магазинах VERALBA, ANNA VERDI. А весінні сукенки та модні луки варто шукати на сторінках магазинів MON CHERI, YOUR TRIUMPH, DRESS CODE, NOEMI. І як же без вишуканої білизни? Усе для жіночої впевненості та комфорту шукайте у BRABRABRA, LINGERIE PARADISE, VICTORIA’S SECRET, ESOTIQ. А у КУРТОFFAN/TOWMY знайдеться верхній одяг для усієї сім’ї.

Поради від маркет-моллу Даринок: як мінімально відчувати обмеження у сфері покупок, фото-3


Фото магазину BRABRABRA

Карантин не привід сидіти вдома у розтягнутих штанях, тому мерщій оновлюйте свій домашній лук у ELLEN та MY ENJOY, аби виглядати неперевершено навіть на дивані перед черговим сезоном улюбленого серіалу.

Для того, щоб носити вишиванку особливого приводу не потрібно, адже це одяг на всі випадки життя, наче друга шкіра українців, тому оновити свої етнічні образи запрошуємо до FROM US.

Придбали квиточки на онлайн рок концерт? Ви легко зможете бути у тренді та відповідному образі, адже у магазині CORE METAL SHOP – повний набір необхідного одягу та аксесуарів.

Ось так легко можна бігати між сторінками онлайн магазинів та радувати свої нейромедіатори приємним шопінгом.

На останок не забувайте про те, що і їжу також можна замовляти не виходячи з дому. Влаштуйте романтичну вечерю, замовивши смачні страви у CARBONELLA, або організуйте незабутній сніданок з доставкою від ЛЬВІВСЬКІ КРУАСАНИ. Опція «ВЖИК» допоможе сформувати на отримати замовлення з улюбленого супермаркету «Сільпо».Усі інші магазини техніки у маркет-моллі Даринок працюватимуть у форматі видачі інтерне-замовлень. А пошти та банківські сервіси залишаються відкритими, тому цими послугами ви легко зможете скористатись завітавши за адресою: м. Київ, вул. Магнітогорська, 1.

Більше корисної інформації про онлайн шопінг на Даринку дізнавайтесь на сторінках наших соціальних мереж Facebookта Instagram.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...