• Головна
  • Шукаєте безпечний приватний садок? Поради від провідного навчального закладу!
Новини компаній
17:00, 27 липня 2020 р.

Шукаєте безпечний приватний садок? Поради від провідного навчального закладу!

Новини компаній


Влітку більшість батьків обирають дитячий садок для своєї дитини. Усі прагнуть знайти садочок, який дасть максимум: підготує дитину до школи, розкриє її здібності та таланти, адаптує до соціуму, забезпечить безпеку, належний догляд і увагу.

Сьогодні Київ переповнений приватними дитячими садками, але далеко не кожен – може задовольнити всі перераховані потреби. Саме тому, керівництво мережі приватних дошкільних закладів TEREMOK-UNION, один з найперших приватних дошкільних закладів у Києві, який почав свою роботу ще в 2007 році, ділиться порадами з батьками стосовно вибору безпечного приватного дитсадка.

«Під час першого візиту до садочка зверніть увагу на наявність ліцензії у закладу, огляньте усю територію дитсадка, подивіться на чистоту приміщення – вбиралень, їдальні, навчальних кабінетів, наявність дезинфікуючих засобів, кварцових і бактерицидних ламп, іонізаторів та зволожувачів повітря, стан дитячого майданчика та його покриття. У штаті працівників садочка має бути медична сестра, яка здійснює щоденний ранковий огляд малюків», – розповіла Вікторія Дубінець, засновниця мережі TEREMOK-UNION.

Крім цього, за її словами, територія дитсадка обов’язково має бути закритою та огородженою, щоб у дітей не було можливості самостійно залишити садочок, а також не було доступу сторонніх осіб на територію. Краще обирати дитсадки в окремих будівлях далеко від галасливих проспектів.

«Ми відкрили наші садочки в екологічно чистому районі міста, біля ландшафтного парку «Лиса гора». До нас зручно добиратися сім'ям, які живуть неподалік від станцій метро Деміївська, Либідська, Дружби Народів, Видубичі та Голосіївська», – ділиться Вікторія щодо розташування садків TEREMOK-UNION.

Слід також ретельно придивлятися до людей, які працюють в садочку. «Не місце прикрашає людину, а людина місце», - говорить народна мудрість. Тому, не соромтеся задавати питання директору садочка про педагогічний колектив: хто тут працює, чи є у вихователів та викладачів відповідна освіта, досвід роботи, якими особистими якостями вони володіють тощо.

Наступним важливим моментом у дитсадку є харчування:

«Обирайте садок з власною кухнею, зі збалансованим 5-разовим раціоном харчування та розробленим дитячим дієтологом меню. Повірте, це дуже важливо!», - наголошує власниця закладів.

Ну і, звичайно ж, за її словами, необхідно пильну увагу приділяти навчальній програмі та денному розпорядку закладу:

  • різноманітності занять, наприклад, у TEREMOK-UNION діти проходять понад 15 навчальних предметів на тиждень;
  • кількості прогулянок на день, їх тривалості та умови скасування;
  • наявності інших активностей упродовж дня: спортивні естафети, командні ігри, час для відпочинку;
  • психологічному та логопедичному супровіду в процесі навчання;
  • кількості дітей в групах.

Все це зробить перебування Вашої дитини в садочку щасливим, а Вас спокійними за її безпеку!

Для всіх читачів сайту та підписників соціальних мереж 44.ua є цікава пропозиція від мережі TEREMOK-UNION. Тільки з 22 по 31 липня запрошуємо ваших малюків (від 1,9 до 7 років) на три безкоштовних адаптаційних дні у садочки повного дня!

Пропозиція діє тільки для нових клієнтів і лише за промокодом «44.ua». Адаптаційний день передбачає перебування дітей з 9:00 до 13:00 години з додатковою оплатою харчування.

Локація: Голосіївський район, ст. м. Деміївська (10 хвилин від метро).

Попередній запис обов’язковий: (063) 239-42-29, (068) 492-30-75, (093) 276-91-31 .

Детально про садочки: https://частный-детский-сад-теремок.укр

Ми у соціальних мережах:

Записуйтеся в TEREMOK-UNION!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Детский сад #Дитячий садок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...