• Головна
  • На Подольском мосту в Киеве начали монтировать ванты, - ВИДЕО
10:13, 6 червня 2020 р.

На Подольском мосту в Киеве начали монтировать ванты, - ВИДЕО

Photo by Chris Brignola

Photo by Chris Brignola

На Подольско-Воскресенском мосту начали монтировать ванты, который устанавливают на арочную конструкцию. Об это в ходе брифинга в пятницу, 5 июня сообщил мэр Виталий Кличко, передает корреспондент сайта 44.ua.

"Вже встановили 8 великих тросів. Їх, нагадаю, місто придбало у німецької компанії Bridon-Bekaert – відомого у світі підприємства, що виробляє всі види промислових сталевих тросів. Зазначу, що Подільсько-Воскресенський – найбільший арочний міст в Європі. На ньому облаштують 6 смуг для автомобільного руху та 2 залізничних колії під майбутнє метро – на нижньому ярусі. Прокладуть також і трубопровід", – сказал он. 

Параллельно продолжается сборка металлических конструкций, которые будут основной частью моста в сторону Подола. Их будут устанавливать с помощью супердомкратов и мощных кранов, их установят на опоры.

«Не припиняють робіт і в напрямку Троєщини. Там закінчують бетонування проїжджої частини над Русанівськими садами. Також вже встановили опори над залізничним проїздом. Далі – робитимуть з’їзд із мосту на Лівому березі. Ми робимо все і налаштовані в кінці цього року відкрити автомобільне сполучення Подільсько-Воскресенським мостом. Та розпочати будівництво нової гілки метро – на Троєщину», – наголосив Віталій Кличко.

Напомним, в апреле на Подольско-Воскресенском мостовом переходе рухнули строительные конструкции. В результате обвала, к счастью, никто не пострадал. 

Добавим, что мост в Киеве строят с 2003 года А документы о планах его строительства датированы еще 1979 годом. За все время на мост было потрачено около 5 млрд грн. бюджетных средств. А для завершения строительства нужно еще 7 млрд грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#как_будет_выглядеть_подольский_мост #подольский_мост_ванты #подольско_воскресенский_мост_видео
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...