• Головна
  • Перший в Україні фестиваль англомовних театрів Pro.Act Fest проходитиме в Києві 28 лютого – 1 березня
Новини компаній
09:00, 25 лютого 2020 р.

Перший в Україні фестиваль англомовних театрів Pro.Act Fest проходитиме в Києві 28 лютого – 1 березня

Новини компаній

Pro.Act Fest, який щороку збирає театральні колективи та перформерів з усього світу, відбудеться в Києві вже втретє.

Цьогоріч слоган фестивалю — «LIMIT/LESS» («Не обмежуй!»): на глядачів очікує максимальна свобода творчості від стереотипів і рамок як у темах, так і у техніці виконання. В рамках фестивалю виступатимуть українські колективи з Києва, Львова, а також — із США, Румунії. Всі покази відбуваються англійською мовою. Акторам, режисерам та всім бажаючим пропонують лекції та воркшопи з акторської майстерності, ораторського мистецтва та ін.

Серед учасників минулих років — ЦСМ «ДАХ», а також «Сузір'я» та «Молодий театр». Третій ProAct Fest вже вкотре стане майданчиком для незалежних театрів, але щороку запрошує до співпраці усі колективи й виконавців, які мають в репертуарі матеріал англійською мовою.

Повна програма фестивалю доступна з 15 лютого у групі фестивалю на Facebook (https://www.facebook.com/events/1031160580557242/).

Квитки можна придбати за посиланням: https://bit.ly/2M07AKE.

Фестиваль створений за підтримки школи акторської майстерності ProEnglish Drama School, театру ProEnglish Theatre, Національного центру театрального мистецтва імені Леся Курбаса в місті Києві та Національної Спілки Театральних Діячів України (НСТДУ), порталу «Театральна Риболовля» та Асоціації «Український Незалежний Театр».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...