• Головна
  • Корпоративне навчання в Україні: перспективи, можливості та проблеми
Новини компаній
15:00, 13 лютого 2020 р.

Корпоративне навчання в Україні: перспективи, можливості та проблеми

Новини компаній

Успіх кожної вітчизняної компанії на ринку безпосередньо залежить від професійного рівня її працівників. Цей показник складається з багатьох параметрів, але одним із найвагоміших вважається володіння робітниками англійської мови. Складно підібрати кадри такої кваліфікації? Зовсім ні, бо робити цього і не треба. Підвищити професійний рівень співробітників дозволяють корпоративні курси англійської мови, які стають все більш розповсюдженими. 

Корпоративне навчання в Україні – реальна ситуація

Провідні аналітики вважають, що на даний момент в Україні склалася ситуація, яка всебічно сприяє стимулюванню корпоративного навчання. І обумовлено це активізацією зовнішньої політики, зростанням контрактів та проектів з іноземними партнерами. Для успішної роботи в усіх цих напрямках англійська мова стає просто обов’язковим компонентом. Володіння нею не тільки спрощує контакти, прискорює процес отримання актуальної світової інформації, але й підвищує авторитет, професійний рівень компанії в цілому. 

Успішний досвід корпоративного навчання мають усі закордонні держави, в яких компанії самі «створюють» для себе ідеальних співробітників. Україна у цьому напрямку робить лише перші кроки, але позитивні зміни вже існують. 

Корпоративне навчання в Україні: перспективи, можливості та проблеми, фото-1

Що дає корпоративне навчання англійської мови? 

Кожна новація у бізнесі повинна принести конкретний результат у вигляді збільшення прибутку. У цьому ряду корпоративне навчання англійській мові не стає виключенням. Воно дозволяє досягти навіть декількох результатів: 

·підвищення ефективності роботи працівників;

·збільшення конкурентоспроможності компанії на ринку;

·розширення сфери комерційної діяльності.

І не треба забувати про те, що корпоративні курси іноземної мови не потребують виключення працівників із робочого процесу. Графік та кратність занять адаптуються під профіль діяльності кожної компанії. У результаті керівникам вдається досягти дуже важливого балансу між бажанням вдосконалення, підвищення професійного рівня своєї організації та необхідністю витрачати на досягнення цих цілей часу та коштів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...