• Головна
  • Кияни отримали у ПриватБанку 161 млн доларів грошових переказів протягом року
Новини компаній
17:00, 12 листопада 2019 р.

Кияни отримали у ПриватБанку 161 млн доларів грошових переказів протягом року

Новини компаній
Кияни отримали у ПриватБанку 161 млн доларів грошових переказів протягом року

ПриватБанк продовжує займати провідну позицію серед фінансових установ України за обсягом виплат грошових переказів. На сьогодні частка банку в загальному обсязі виплат у країні становить майже 50%. Серед регіонів одним з лідерів із загальної кількості отриманих переказів залишається Київ та Київська область. Так, за перші 10 місяці поточного року жителі Київщини отримали у ПриватБанку близько 161 млн дол. виплат.

“Київ та Київська область - регіон з найбільшою кількістю населення, великий обсяг заробітчан та фрилансерів, а у ВУЗах столиці навчається значна кількість іноземних студентів. Ці фактори забезпечують підвищений попит на сервіс переказів, - розповідає заступник керівника напрямку «Міжнародні перекази» ПриватБанку Марія Страшко. - Окремо варто зазначити, що сучасний ринок пропонує надзвичайно широкий вибір переказів, що дає можливість кожному підібрати найбільш зручний та вигідний сервіс”.

Сьогодні для отримання та відправки грошей доступні 9 систем грошових переказів, найбільш популярними серед яких є Western Union, PrivatMoney, MoneyGram, RIA. Дані сервіси об’єднують понад 200 країн, а партнерами компаній є національні поштові служби, фінансові заклади та найбільші торговельні мережі. Відтак, можна швидко та надійно отримати чи відправити кошти практично у будь-яку точку світу.

Нагадаємо, за даними ПриватБанку, найбільшу кількість грошових переказів українці отримують з США - 17%. Другим у рейтингу країн-донорів переказів залишається Ізраїль (14% - 114 млн доларів США), на третьому місці опинилась Італія (9% - 78 млн доларів США). У п’ятірці країн-лідерів з відправки до України грошових переказів також закріпилися Росія (8% - 69 млн доларів США) і Польща (7% - 56 млн доларів США).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...