Новини компаній
17:00, 22 жовтня 2018 р.

Розумні іграшки для дітей

Новини компаній

Іграшки ніколи не були просто забавкою. Від самого початку існування людства вони виконували надзвичайно важливу роль – допомагали дитині вивчати оточуючий світ, а також готуватись до того, щоби стати самостійною людиною, яка здатна приймати самостійні рішення, керуючись власними знаннями та досвідом.

Розумні іграшки для дітей , фото-1

Насправді дитячі іграшки є цікавим відображенням розвитку суспільства, а також змін, які у ньому відбуваються. Діти завжди намагаються наслідувати дорослих, і тому світ іграшок для дітей – це відображення світу дорослих. Діти первісного мисливця бавились у полювання, і тому батько виготовляв для них іграшковий спис, лук та стріли. Діти античного воїна хотіли бути подібними на батька, тому у них були іграшкові мечі, щити, шоломи та колісниці. У дівчат зазвичай особливого вибору не було і тому переважно їхніми іграшками були ляльки, мініатюрний посуд, «м’які» іграшки-тваринки.

Іграшки, що дарують знання

Але світ навколо нас змінюється, і змінюється на краще. Якщо колись найкориснішими людськими чеснотами вважали фізичну силу, вміння вполювати здобич, знищити ворога, то сьогодні найбільш привабливою та корисною рисою людини вважається інтелект. Ця тенденція чітко прослідковується і у світі дитячих розваг. Поруч з такими потрібними та цікавими справами, як спорт та прогулянки на свіжому повітрі, інтелектуальні іграшки для дітей стають дуже важливими.

Розумні іграшки для дітей , фото-2

В наш час найкращі іграшки стали «розумними». Це із задоволенням використовують прогресивні навчальні заклади, перетворюючі звичайні нудні заняття у захопливі ігри, під час яких діти мають можливість розкрити свій творчий та інтелектуальний потенціал. Іграшки для дітей, які не тільки розважають, але й навчають програмуванню, математиці, фізиці, іншим наукам – це реальність сьогодення.  

Концепція STEM – майбутнє іграшок для дітей

Якщо ви хочете прищепити власній дитині любов до навчання, а також зробити її розваги більш «інтелектуальними» та корисними, подбайте про те, щоб вона мала вдосталь розумних іграшок. Знайти їх сьогодні відносно нескладно, тому що у мережі Інтернет працюють сучасні інтернет-магазини, які пропонують непоганий вибір усього, що може сподобатись вашим розумникам та розумницям.

Одним з магазинів, вартих особливої уваги батьків, є toys4brain. Він позиціонує себе як єдиний у країні магазин іграшок для дітей, що розвиває концепцію STEM (з англ. розшифровується як «наука, технології, інжиніринг та математика»). Великою перевагою магазину toys4brain є те, що у ньому ви знайдете тільки дійсно якісні іграшки з усього світу від надійних та перевірених виробників. А якщо у дитини виникнуть якісь труднощі при складанні STEM- іграшок, ви маєте можливість отримати кваліфіковану технічну підтримку.

 Сьогодні вже нікого не здивує немовля, яке вміє користуватись пультом від телевізора, або запускати додатки на смартфоні. Навколишній світ «розумнішає» і вимагає від дітей відповідати новим викликам. Саме тому батьки та рідні, якщо хочуть допомогти дитині якнайкраще підготуватись до життя у сучасному світі, повинні позбутись стереотипів та своїх уявлень про корисні іграшки для дітей та бути відкритими до тенденцій сучасності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...