6 травня школа нутриціології Nutri Lab провела Public Talk «Жити, щоб їсти. Їсти, щоб жити» у столичному закладі Belkin. Це подія, яка поєднала експертні поради, особисті історії та рішення для тих, хто шукає баланс у стосунках із тілом та їжею.
Захід став майданчиком для відкритої розмови, чому турбота про себе починається не з обмежень, а з усвідомленості. Лікар-дієтолог та експертка школи нутриціології N1 в Україні Nutri Lab Софія Килин поділилася простими та зрозумілими підходами до харчування, які допомагають почути своє тіло, розпізнати його потреби та навчитися ставитися до їжі, як до ресурсу турботи, а не контролю.
До обговорення долучилася модель та інфлюенсерка Катерина Лозовицька, яка поділилася власними харчовими звичками та тим, як із часом навчилася слухати себе і приймати своє тіло. Її досвід став прикладом того, що шлях до балансу — це не про ідеальність, а про турботу та усвідомленість.