Підживіть цим герань для пишного та яскравого цвітіття: легко та дуже швидко

Герань - це красива квітуча рослина з яскравими суцвіттями, які можуть мати відтінки від білого до насиченого червоного. Ця рослина чудово підходить для прикрашення садів, балконів і веранд завдяки своїй декоративності та стійкості до різних умов.

Герань має приємний аромат і може цвісти протягом усього літа, радуючи око своїми яскравими квітами. Ця рослина також відома своїми лікувальними властивостями: її масло використовується в ароматерапії та косметології завдяки своїм заспокійливим і антисептичним властивостям. Герань потребує помірного поливу та сонячного світла, що робить її чудовим вибором як для досвідчених садівників, так і для початківців.

Також важливо підживлювати герань. Поділимося ефективним та простим народним методом

Почистіть та наріжте на невеликі шматочки буряк. Залийте їх водою, температурою близько 60 градусів.

Чим підживити герань

Закрийте кришкою та настоюйте 3-4 дня. Процідіть отриману рідину та розведіть з водою у пропорції 1 до 3. Поливайте вашу герань під корінь 1 раз на 10-14 днів і тоді пишне цвітіння вашої рослини буде забезпечено.

Раніше ми писали про те, чим підживити малину навесні, щоб зібрати багатий врожай.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.к швидко та бюджетно позбутися мурах на городі: простий "народний" спосіб