Стрибнув на колію в столичному метро, щоб сходити до туалету: як покарали порушника

У Києві на станції метро «Мінська», перебуваючи у стані алкогольного спʼяніння, стрибнув на колію та побіг в тунель, де справив природні потреби, тим самим наражаючи себе на небезпеку та міг спричинити зупинку поїзду.

Про це йдеться в реєстрі адміністративних правопорушень.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, Київщини та України.

11.04.2023 року близько 21-20 год., перебуваючи у стані алкогольного спʼяніння, в громадському місці, а саме: на платформі стації метро «Мінська» стрибнув на колію та побіг в тунель, де справив природні потреби, тим самим наражаючи себе на небезпеку та міг спричинити зупинку поїзду, чим порушив громадський порядок і спокій громадян та вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ст.173 КУпАП, – йдеться в постанові.

Таким чином, ураховуючи характер вчиненого адміністративного правопорушення, дані про особу, ступінь його вини, ставлення останнього до скоєного, обставини, що помʼякшують та обтяжують відповідальність, прийнято рішення застосувати до нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Суд призначити йому 51 гривню штрафу.

Крім того, ми повідомляли раніше про те, що у київському метро чоловік вчинив дрібне хуліганство. Він матюкався та плював на інших пасажирів. Інцидент стався на станції метрополітену «Либідська». Натомість порушника притягли до відповідальності та оштрафували.