"Хто буде за це покараний?": свекруха загиблої від уламків ракет киянки емоційно поговорила з Кличком (ВІДЕО)

Київський міський голова Віталій Кличко зараз перебуває на місці падінні уламків ракети в Деснянському районі. Він поспілкувався з місцевими мешканцями, в тому числі свекрухою загиблої 34-річної Наталі.

Відео розмови з"явилося в Мережі.

Пані Тетяна емоційно звернулась до Кличка, і підтвердила, що укриття було зачинене, і люди не змогли сховатися від російських ракет:

“Я хочу знати, чи буде хтось покараний. В мене загинула тут невістка. Я знаю, що ви не винні в цьому, але я хочу знати, хто буде за це покараний. Чому бомбосховище було зачинене? Де наш захист? Моєї невісточки немає золотої. Де наші бомбосховища? Куди нам ховатися з дітками нашими? Я все життя проробила, як раб, і це захист моєї країни? Я хочу знати, хто буде винний в тому, що загинула моя невістка. 34 роки їй було. Молода, гарна жінка. А тепер в дитини немає мами. Всі говорили, що половина людей зайшли в укриття, а інші – ні.  Брехня це!".

Віталій Кличко поспівчував згорьованій жінці, і повідомив, що слідство встановить деталі трагедії.

"Я розумію ваші емоції. Співчуваю вам. Обов'язково слідство встановить, чи було воно зачинене, чи ні", - відповів міський голова.

Пані Тетяна перервала Кличка, та емоційно відповіла, що всі й так знають, що укриття було зачинене,  і для цього не потрібне слідство.

Відео по темі:

Раніше ми писали про те, що відомо про охоронця, який не відкрив мешканцям укриття. Подробиці тут.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини Києва, Київщини та України.